Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Undersøking om sosiale medium

I løpet av veke 40-42 vil elevane på Sandsli vgs få tilbod om å delta i ei undersøking om livet på sosiale medium. Undersøkinga er ein del av eit samarbeid mellom Bergen kommun,e Folkehelseinstituttet, Høgskulen på Vestlandet og Hordaland fylkeskommune om ungdom og livet på sosiale medium. Undersøkinga er anonym og det er frivillig for elevane å delta.

Håpet innsamlingsaksjon torsdag 29. oktober

Torsdag 29. oktober samlar elevane ved Sandsli vgs inn pengar til Håpet, eit dagsenter i Brasil som hjelper lokale folk ut av fattigdom.

Håpet

Artikkelarkiv

Biologi OL

Biologi OL

Fredrik M. Hellevang har kome vidare i Biologi OL. Sandsli vgs gratulerer Fredrik og ønskjer han lukke til vidare i OL!

Håpet

Håpet

Torsdag 29. oktober har alle elevar på Sandsli vgs innsamling til Håpet-prosjeketet i Taubaté, Brasil. Elevane finn ein stad å jobbe den dagen og samlar inn 350 kr til Håpet. Pandemisituasjonen i år kan gjere det vanskeleg å få jobb, men elevane kan kanskje få betalt for å vaske, rydde eller måle heime? I forkant av innsamlinga har Vg1-elevar eit tverrfagleg samarbeidsprosjekt som blir avslutta onsdag 28. oktober. Tine H-E Andreassen Lopes, dagleg leiar på Håpet, har besøkt Vg1-klassane for å informere om arbeidet i Brasil og kor viktig bidraget frå Sandsli vgs er.

Artikkelarkiv