Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Klagebehandling på sluttvurdering

Om du er elev i vidaregåande skule kan du klage på eksamenskarakter, standpunktkarakter og karakter i orden og åtferd. Du kan klage på alle standpunktkarakterar dersom du meiner at reglane for å fastsette standpunkt ikkje er følgde. 

Les mer detaljert om klagehandling her

Informasjon om start- og sluttider neste skoleår.

Neste skoleår begynner alle klasser (bortsett fra D-blokk) kl.08:45 ved Os vgs. D-Blokk starter klokken 08:00. Vanlig skoledag avsluttes kl.15:10. 
 
Trykk her for meir info

Hurtigtest av Covid-19 fra uke 19

Os vgs. vil fra uke 19 delta i et prosjekt der elever og ansatte testes med hurtigtester. Dette gjøres for at elever skal kunne være mest mulig tilstede på skolen selv med mer smitte i samfunnet rundt oss. Samtidig vil vi med dette finne de personene som kan smitte andre raskest mulig. Prosjektet tar sikte på å vare ut skoleåret.

Ønsker du å arbeide innen anleggsfagene?

Ønsker du å arbeide innen anleggsfagene?

Ved å velge anleggsteknikk VG2 har du mange utdanningsmuligheter med store variasjoner. Du har da mulighet til å gå videre i lære innen Anleggsmaskinførerfaget, Anleggsrørleggerfaget Asfaltfaget, Banemontørfaget, Brønn- og boreoperatørfaget, Fjell- og bergverksfaget, Vei- og anleggsfaget og Veidrift- og vedlikeholds faget.