Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Elev- og lærlingombodet 

Sigrid Isdal og Venke Nordeide er elev- og lærlingombod i Vestland fylkeskommune og jobbar for at du som er elev eller lærling får oppfylt rettane dine.

Meir informasjon finn du på lenka under. Du finn dei også på Snap (Elombud), Instagram (ombodvestland), og på Facebook (Elev- og lærlingombodet i Vestland).

Elev- og lærlingombodet i Vestland

Midlertidig endring i fråværsreglane

For fråvær av helsegrunnar, er det frå og med 24.08.20 til og med 31.10.20 ikkje krav til å dokumentere fråværet med legeattest. Elevar over 18 år kan bruke eigenmelding, elevar under 18 år må legge fram stadfesting frå foreldre.

Fråvær av helsegrunnar skal i den same perioden ikkje førast på elevane sitt vitnemål. Det er viktig at elevar med milde symptom på luftvegsinfeksjon held seg heime.

Midlertidige fråværsreglar (Kunnskapsdepartementet)

Aktuelt

Utvekslingsprosjekt "Feed the Future"

Utvekslingsprosjekt "Feed the Future"

I veke 7 hadde Os gymnas besøk av 20 elevar og 6 lærarar frå Italia, Latvia og Nederland. Besøket knyter seg til eit Erasmus pluss-prosjekt med tittelen «Feed the Future», der elevane skal arbeida med ulike tema knytt til berekraftig matproduksjon og kosthaldsvanar hos forbrukarar.

Moldovadagen 24. januar 2020

Moldovadagen 24. januar 2020

Elevrådet ved Os gymnas har også i år bestemt seg for å gi ein dag til støtte for hjelpeorganisasjonen Hjelp Moldova. Dette er elevane sin eigen solidaritetsaksjon der dei arbeider ein dag og inntekta går til Hjelp Moldova.

Sjå fleire saker