Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Mogleg busstreik

Det er varsla at busstreiken vil bli utvida til Vestland frå og med laurdag 26. september. Sjølv om streiken vert utvida vil undervisninga halde fram som normalt ved dei vidaregåande skulane i fylket. Vi postar oppdatert informasjon om busstreiken på Its learning og ber elevar og personale halde seg oppdatert der. 

Les meir på Vestland fylkeskommune sine sider

SOME-undersøking

Våre vg2- og vg3-klassar skal i haust delta på ei undersøking om "Ungdom og sosiale medium". Undersøkinga vert gjennomført i klassens time i veke 40. Elevane loggar seg på med Min ID. 

Informasjon om undersøkinga

Aktuelt

IKT-kurs for vg1-elevar

IKT-kurs for vg1-elevar

I august gjennomførte alle elevar eit IKT-kurs saman med IKT-konsulent Leif Helge Molvik og epedagog Johan Schubert Moen. Her fekk elevane innsikt i viktig informasjon om databruk på skulen, samt kurs i korleis dei kan trygge dataene sine. Kurset er obligatorisk for alle vg1-elevar på skulen og vert halde kvart år.

Hugs smittevernreglane!

Hugs smittevernreglane!

Elevrådet minner alle elever om å halde avstand. Saman med leiing og lærarar har elevrådet pynta skulen med flotte hugselappar om å halde 1 meter avstand i korridorar. I tillegg har dei satt ut spritdispensarar ved skulens inngangar og såpedispensarar til vask av pultar etter bruk. På Olsvikåsen står vi saman i dugnaden om å begrense smitten av Covid-19!

Sjå fleire saker