Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Informasjonsmøte programfag til val

Vi ynskjer alle elevar i vg1 studiespesialisering og vg1 kunst, design og arkitektur, og deira føresette, velkomen til informasjonsmøte om programfag til val for neste skuleår 3. februar klokka 18.00 i skulens kantine.

Foreldremøte føresette til elever i vg2

Vi ynskjer alle føresette til elevar i vg2 velkomen til foreldremøte 3. februar frå klokka 17.00. Program og påmeldingsskjema finn de i lenkja under. Påmeldingsfrist er satt til fredag 24.01.20.

Påmeldingsskjema foreldremøte vg2

Aktuelt

Satsar på 3D!

Satsar på 3D!

Elevar på helse- og oppvekstfag testar ut ny programvare for å lære om anatomi. 3DL (3 dimentional Learning) er utviklar av programvaren som er spesialbygd for helsefagsopplæring. Programmet vil og bli brukt i naturfag på studiespesialisering. Skulen har i tillegg investert i 30 VR-briller som er tilpassa programvara for å nytte 3D-effekten i heilskap. Vi gler oss til å teste ut den nye programvara! Prosjektet er delfinansiert av Hordaland Fylkeskommune.

Lagar dokketeater

Lagar dokketeater

Yrkesfagleg grunnutdanning og arbeidstrening har laga eigne dokker til eit dokketeater dei har som prosjekt etter jul. For å hente inspirasjon fekk dei besøk av "dokkemaker" Gunnar Nygård. Klassen hadde dokketeaterverkstad der dei lærde å skape og lage dokker. Sjå bilete inne i saka.

Sjå fleire saker