Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Foreldremøte i dag

Klokken 17.00: Foreldremøte for føresette til elevar i vg2. 
Klokken 18.00: Informasjonsmøte om programfag til val neste skuleår for elevar i vg1 studiespesialisering og vg1 kunst, design og arkitektur og deira føresette.

Open dag 10. februar

Vi ønskjer alle elevar i 10. trinn velkomen til open dag hjå oss den 10. februar. Ønskjer du å delta må du melde deg på hjå rådgjevar på din skule snarast.
Vi har begrensa med plassar. 

Aktuelt

Satsar på 3D!

Satsar på 3D!

Elevar på helse- og oppvekstfag testar ut ny programvare for å lære om anatomi. 3DL (3 dimentional Learning) er utviklar av programvaren som er spesialbygd for helsefagsopplæring. Programmet vil og bli brukt i naturfag på studiespesialisering. Skulen har i tillegg investert i 30 VR-briller som er tilpassa programvara for å nytte 3D-effekten i heilskap. Vi gler oss til å teste ut den nye programvara! Prosjektet er delfinansiert av Hordaland Fylkeskommune.

Lagar dokketeater

Lagar dokketeater

Yrkesfagleg grunnutdanning og arbeidstrening har laga eigne dokker til eit dokketeater dei har som prosjekt etter jul. For å hente inspirasjon fekk dei besøk av "dokkemaker" Gunnar Nygård. Klassen hadde dokketeaterverkstad der dei lærde å skape og lage dokker. Sjå bilete inne i saka.

Sjå fleire saker