Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

nyttig informasjon

Oppdatert informasjon om smittesituasjonen

Ved påvist smitte er det Bergen smittevernkontor som avgjør hvem som regnes som nærkontakter og hvem som skal settes i karantene. Skolen varsler de som skal settes i karantene etter retningslinjer fra smittevernkontoret. Vi informerer mer generelt på skolens hjemmeside og Facebook. 

FHI definerer nærkontakter slik:
«Med nærkontakter menes personer som har hatt tett kontakt med en person som er bekreftet syk med covid-19, fra 48 timer før vedkommende fikk de første symptomene (for asymptomatiske; fra 48 timer før prøvetaking), og til personen er avisolert.»

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/testing-og-oppfolging-av-smittede/definisjoner-av-mistenkte-og-bekreftede-tilfeller-med-koronavirus-coronavir/

 Per 15.9 har skolen 1 medarbeidere og 1 elev med påvist covid-19. Ingen elever eller ansatte er definert som nærkontakter, og dermed må ingen i karantene som følge av smitten

Les mer

 Undersøking om sosiale media og psykisk helse

Elevar i VG2 og VG3 skal i løpet av veke 38 og 39 gjennomføre undersøkinga «Ungdom og sosiale medium». Spørreundersøkinga er ein del av nasjonalt program for folkehelsearbeid i kommunane, og den er den første store kartlegginga av ungdommane sine liv på sosiale medium i Noreg. Det er frivillig å delta i undersøkinga, og i starten av spørjeskjemaet vil elevane få spørsmål om dei ønskjer å delta i studien eller ikkje.

Dei som deltek har sjansen til å vinne eit (av 10) gåvekort på 500 kroner.

Spørreundersøkinga foregår i klassen.

Les mer