Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Samleside korona

Her finn du informasjon fra skulen relatert til korona

Åpning av skole

Informasjon til føresette

Regjeringen har bestemt at skolene skal gjenåpnes fra mandag 11.mai. Vi vil lage en plan for hvordan skolen skal åpnes igjen slik at vi ivaretar smittevernhensyn og etterkommer mål om regelmessig og ukentlig undervisning for alle elever.
Oppmøte på skolen for elevene i Uke 20:
Vg3: tirsdag 12.mai
Vg1: torsdag 14.mai
Vg2: fredag 15.mai.
En mer detaljert plan vil komme.
Vi ser fram til at alle elever og medarbeidere kommer tilbake på skolen!

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/skolene-apner-for-alle-elever-fra-11.-mai/id2701512/?fbclid=IwAR0bBTbfD0fg9_KAs-qvHIluCAH8io61vxQxtl-4N7OfclPjyb-JixfAG_M 

Trenger du å snakke med noen?

 Vestland fylkeskommune har opprettet en støttetelefon for elever i coronatiden, der en kan ta kontakt med fagpersoner med psykologisk kompetanse. Støttetelefonen har nummer 51 20 71 21, og er åpen 12.00 - 18.00 mandag - fredag. Les mer:

Støttetelefon i koronatiden

 

Fraværsregler for Hjemmeskole

Fråvær skriv til elevane.pdf

NB: Vi gjør oppmerksom på at elever som møter tekniske problemer eller andre utfordringer som gjør at de ikke kan delta i undervisningen, ikke skal ha fravær. Det er viktig at de tar kontakt med kontaktlærer snarest slik at skolen kan tilrettelegge for dette.

Fjernundervisning

All informasjon som gjelder den nettbaserte undervisningen framover blir fortløpende lagt ut til elevene på Itslearning på faget "TEV INFORMASJON TIL ELEVER 2019/20". Hvis du ikke får tilgang til faget på mobil, må du forsøke via pc. Ta kontakt med skolen om du har problemer med å finne fram.

Midlertidig_unntak.pdf

Informasjon til elevar og føresatte - stenging av skuler i VLFK

Informasjon elever og føresette - stenging av vgs i Vestland fylkeskommune.pdf