Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Restaurant og matfag

Fagtilbod 2019

Fagtilbod haust 2019

Vi har framleis ledige plassar på kokk/institusjonskokk per 6. september. Søk plass i vigo.no eller kontakt oss snarast dersom du ønsker plass i haust.

(Søknadsfrist 1. april)

Me prioriterer søkarar med vaksenrett, men alle kan søke. Me tek atterhald om nok søkarar med vaksenrett.

Les meir om korleis du søker.

Foto: Kokk som lager mat.

Kokk / Institusjonskokk, Vg3

Me tilbyr teorien du treng for å ta fagbrev som praksiskandidat som  som kokk eller institusjonskokk. Oppstart haust 2019.

Sjømatproduksjon.JPG Sjømatproduksjonsfaget

Me tilbyr teorien du treng for å ta fagbrev som fagarbeidar i sjømatproduksjon. Undervisninga er på deltid og vert avslutta med ein 5-timars skriftleg eksamen. Kurset passer for deg som har erfaring frå yrket og skal ta fagbrev som praksiskandidat. Undervisning, læremiddel og privatisteksamen er gratis

Kurset følgjer læreplanen i Kunnskapsløftet, og gir deg den fagteorien du treng for å ta skriftleg eksamen på Vg3-nivå. Eksamen må vera bestått før du kan gå opp til fagprøve.

Alle fagtilbod i Hordaland

Dersom du ikkje kan finne faget du ønsker på sidene våre kan du undersøke om det finst ved eitt anna senter. Vi har fem Senter for voksenopplæring i Hordaland, lokalisert i Bergen, Sotra, Stord og Voss. Liste over alle fag i Hordaland kan du finne via lenka nedanfor.