Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Ny og oppdatert SkoleArena

I haust har skulane i HFK fått ein ny og oppdatert versjon av SkoleArena. Her får elevar og føresette oversikt over vurderingar og fråvær. Føresette må registrere seg dersom dei ynskjer tilgang til SkoleArena.

Les meir om dette

 Internasjonalt besøk

19. - 21. september får skulen besøk av samarbeidspartnarane i Erasmus + -prosjektet OPLICO – Challanges and Opportunities for Adults. Det er sett saman eit variert fagleg og sosialt program dei tre dagane dei er her som spenner over presentasjon av skulen og vaksenopplæringa, lokalt nærings- og arbeidsliv og kommunen og lokalsamfunnet vårt.

AKTUELT

TIP med idrett frå hausten 2019

TIP med idrett frå hausten 2019

Frå hausten 2019 vil Stord vidaregåande skule gje tilbod om TIP med idrett. Til no har vi hatt idrettslinja med tilbod om studieførebuande med idrett. Frå neste haust kan elevane også ta Vg1 Teknikk og industriell produksjon med idrett. Vidare vil det være mogleg å velje Vg 2 Industriteknologi med idrett.

Internasjonaliseringssamarbeid ved Stord vgs

Internasjonaliseringssamarbeid ved Stord vgs

Skulen har i fleire tiår hatt internasjonale skuleprosjekt med mange ulike samarbeidsskular. Denne gode tradisjonen vert fortsatt hald i hevd. I år er det eit Erasmus + - prosjekt ved vaksenopplæringa som står for samarbeid med andre undervisningsinstitusjonar i Europa under tittelen, OPLICO – Challanges and Opportunities for Adults.

Sjå fleire saker