Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Fokus på livsmeistring

I perioden 21. okt. – 1. nov. 2019 vil skulen ha spesielt fokus på livsmeistring.

Utprøving i vidaregåande skule

I veke 43 og 44 ser me fram til å ta i mot omlag 270 elevar frå 10. klasse som vil prøva ut dei ulike utdanningsprogramma våre. Det kjem elevar frå Bremnes ungdomsskule, Moster skule, Nordbygdo ungdomsskule, Tysnes skule, Nysæter ungdomsskule, Rimbareid barne- og ungdomsskule og Stord ungdomsskule. Me trur utprøving er med på å gjera elevane best mogleg rusta til å ta gode utdanningsval.

AKTUELT

Elev med gullmedalje i Drill-EM

Elev med gullmedalje i Drill-EM

Katrin Eldholm (nummer to frå høgre på biletet av dei norske deltakerane), som på fritida er med i Sveio Drilltropp, var nyleg med på å vinne gullmedalje i EM Majoretts 2019. Meisterskapen gjekk av stabelen 10.-13. oktober i Lignano, Italia. Troppen frå Sveio gjekk heilt til topps i klassen "Baton Flag Team Senior", som er ei heilt ny grein innanfor drillsporten i Europa.

"Vær deg sjæl, for alle andre er tatt"

"Vær deg sjæl, for alle andre er tatt"

TV-kjendis og humorist Tore Petterson hadde mange gode poeng og oppfordringar til skuleungdomen som var innom og høyrde på føredraget han holdt i Kulturhuset torsdag 12.09. I eit friskt og ufiltrert språk snakka han til ein neste fullsatt kinosal om det å ta dei rette vala.

Sjå fleire saker