Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Dei nye skuleskysskorta har kome

Om du har rett på gratis kollektivtransport til skulen dette skuleåret, kan du no henvende deg i ekspedisjonen på Saghaugen eller på Vabakkjen og få utdelt eit nytt skuleskysskort der.

Info om skuleskyssordninga

No gjeld fråversgrensa igjen!

Den kjende fraværsgrensa på 10% vil igjen tre i kraft frå og med 11. oktober. I perioden då landet og skulane var under Corona-restrikasjonar vart denne grensa, som gjeld kor stort fråver elevane kan ha i eit fag, mellombels sett til sides, men no gjeld den altså igjen.

Infoskriv om fråversgrensa

AKTUELT

Visma InSchool-appen

Visma InSchool-appen

Visma har aktivert pushvarsel og internmeldingar i Visma InSchool-appen. Du kan i tillegg sjå timeplanen din og oversikt over fråværet ditt. For å sende melding eller motta varsel i appen, må du vere kopla til trådlaust nettverk eller ha aktivert mobildata. Dersom du ikkje aktivt loggar ut frå appen vil du vere innlogga i 3 månader. Då vil appen bruke wifi/mobildata i bakgrunnen for å hente pushvarsel og internmeldingar. Du vil ikkje få pushvarsel eller meldingar så lenge du ikkje er logga på eller kopla til nett. Dersom du opplever at pushvarsel ikkje fungerar sjølv om du er logga inn, må du sjekke at du ikkje har slått av funksjonen under innstillingar på eigen mobil/nettbrett. Hugs å følgje med på Visma InSchool sine kanalar for oppdateringar og nyheiter

Full gass for Turbomåndag

Full gass for Turbomåndag

Med konseptet "Turbomåndag" har miljøarbeidarane Tor Christian og Endre sett seg som mål å få i gang ein heidundandre start på skuleveka til elevane. Like før lunsjpausen kvar måndag riggar dei seg opp framfor skulebygningane vekselsvis på Saghaugen og Vabakkjen. Her arrangererer dei diverse konkurransar og deler ut nokre godbitar til elevane. Pølsene og kakemennene som er blitt delt ut til no skapte i allfall stor åtgaum blant dei oppmøtte.

Sjå fleire saker