Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Føredrag om Guatemala.

Onsdag 5. desember kjem Mariel Aguilar-Støen og fortel om Guatemala og Comalapa. Føredraget er aktuelt i samband med Solidaritetsdagen som finn stad 13. februar. Mariel er knytt til Senter for utvikling og miljø, UiO.

Gratis entré. Alle velkomne.

3. økt - kl 10.50 på rom A115 på Saghaugen
4. økt - kl 12.30 i auditorium på Vabakkjen

 Fokusveker - Livsmestring

Frå veke 45  til og med veke 47 vil skulen ha spesielt fokus på livsmestring og psykisk helse. Det vil vera ulike fellesforedrag og andre aktivitetar på tvers av klassetrinn og arbeidd med ulike emne i klassane.  

Programoversikt

AKTUELT

MU-elevane sin julemarknad

MU-elevane sin julemarknad

Elevane på Meistring og utvikling arrangerte den årlege julemarknaden sin no like før advent. Denne gongen var det elevbedrifta deira "Alt mulig UB" som hadde laga alle dei flotte julevarene som var til sals. I tillegg vart det bydd fram kaffi, lappar og vafler til dei som hadde funne vegen innom marknaden.

Bokbad med Frode Grytten

Bokbad med Frode Grytten

I samband med Falturiltufestivalen, som i skrivande stund er godt i gang her i distriktet, hadde Stord vgs storfint besøk av Frode Grytten. VG3elevane i musikk-klassen og elevar i C-klassen på studiespesialiserande kunne invitere til bokbad med forfattaren. På scena i skulen sin konsertsal blei Grytten intervjua av tre av elevane om forfattarskapet sitt. Salen var fylt opp til randen av forventningsfulle elevar og lærarar. Innimellom intervjusekvensane fekk både Grytten og publikum høyre nokre stemningsfulle musikalske innslag av musikkelevane.

Sjå fleire saker