Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Skulen er tilgjengeleg frå mån. 02.08.

Frå og med 02.08. vil det vere administrativt personale tilgjengeleg på skulen. Dørene inn til skulen vil vere låst i veke 31, så om du skal inn i skulebygget må du ta kontakt per telefon (53 45 20 00).

SKULESKYSS

Om det ikkje er kollektivtilbod i nærleiken der du bur eller om du har særleg trafikkfarleg skuleveg, kan du ta kontakt med skulen for å søkje om særskild skuleskyss. Ein må rekne med 14 dagars behandlingstid

Desse har rett på gratis skuleskyss: Elevar med minst 6 km skuleveg og som bur utanfor ungdomsbillettsone, elevar som har fylt 21 år og meir enn 6 km skuleveg, elevar med funksjonshemming. 

Meir info om skuleskyss

AKTUELT

Sommarhelsing

Sommarhelsing

Frå og med i dag, fre. 09. juli, stenger skulen ned for sommaren og opnar først igjen måndag 08. august. Pedagogisk personale vil vere tilbake på planleggingsdagen den 11.08. For elevane er første skuledag etter ferien måndag 16.08. Skulen ynskjer alle ein strålande flott sommar!

Eksotisk konsert frå MU-elevane

Eksotisk konsert frå MU-elevane

Etter over eitt år med Covidrestriksjonar og trafikklysregulering av skulen er det nok mange som etter kvart har begynt å drøyme seg bort til andre tider og stader, til kvite strender, brus frå havet og sus i palmetrea. Årets skulekonsert med elevane frå Mestring og utvikling hadde tydelegvis som mål å setje lydsporet til denne draumen. Her var det ein fin blanding av reggea, karibiske innslag og meksikanske rytmar. For å overhalde smittevernsreglane var det berre påmeldte publikum som fekk sleppa inn. Såleis var den fantastiske konserten ikkje berre eksotisk, men også eksklusiv.

Sjå fleire saker