Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

VG1-elevar frå Stend i NM i Salsfaget

wrappy på scenen.jpg

Gratulerer til VG1 Service og samferdsel på Stend vgs. som har Noregs tredje beste selgerteam i klassa. Daniel og Marcus kom til finalen og fekk 3.plass i NM i Salsfaget, som einaste elevar frå VG1! Vi gratulerer også lærar Bjørn Grinde med det gode resultatet.

Resultatet kom etter at dei vann NM-billett på fylkesmessa 7. mars! 

6 ungdomsbedrifter frå Stend deltok i konkurransen for ungdomsbedrifter, og tok med seg 13 premiar totalt. Konkurransen vart gjennomført på Amalie Skram vgs. 7. mars.

NM i Salsfaget

Wrappy UB frå Service og samferdsel fekk 5 prisar og Gullbillett til NM. Dette betyr at dei skal delta i NM, i konkurranse med ungdomsbedrifter frå heile landet. 

Våre ungdomsbedrifter vann følgjande prisar:
Wrappy UB: Gullbillett til NM, 1.pris Beste salg og servicebedrift, 2.pris Størst verdiskapingspotensiale, 2.pris Bærekraftprisen, 3.pris Innovasjonsprisen, 3.pris Beste yrkesfaglige bedrift.

Lucky dog UB: 1.pris Spleiselagets regnskapspris, 2.pris Beste markedsføring

luckydog.jpg

Dyrene Arrangerer UB: 1.pris Beste kundeopplevelse på nett, 1. pris Beste markedsføring, 2. pris Spleiselagets regnskapspris, 2.pris IA prisen, 3.pris Størst verdiskapingspotensiale, 3.pris Beste sosiale entreprenør.

dyrene arrangerer.jpg

 I tillegg deltok Dyrene på farten UB, SplashUBa og Ungdyrevenn UB.

splashuba.jpg
dyr på farten.jpg

Arbeidet med ungdomsbedriftene har stor plass i opplæringa på yrkesfaga på Stend. Vi er difor særs stolte og glade for den merksemda UBane våre fekk på messa, og for at elevane våre lukkast så bra i år.

Om UB hfk.no