Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Fylkesmessen UB

wrappy på scenen.jpg

Gratulerer til VG1 Service og samferdsel på Stend vgs. som har Noregs tredje beste selgerteam i klassa. Daniel og Marcus kom til finalen og fekk 3.plass i NM i Salsfaget, som einaste elevar frå VG1! Vi gratulerer også lærar Bjørn Grinde med det gode resultatet.

Resultatet kom etter at dei vann NM-billett på fylkesmessa 7. mars! 

6 ungdomsbedrifter frå Stend deltok i konkurransen for ungdomsbedrifter, og tok med seg 13 premiar totalt. Konkurransen vart gjennomført på Amalie Skram vgs. 7. mars.

wrappy.jpg

Wrappy UB frå Service og samferdsel fekk 5 prisar og Gullbillett til NM. Dette betyr at dei skal delta i NM, i konkurranse med ungdomsbedrifter frå heile landet. 

Våre ungdomsbedrifter vann følgjande prisar:
Wrappy UB: Gullbillett til NM, 1.pris Beste salg og servicebedrift, 2.pris Størst verdiskapingspotensiale, 2.pris Bærekraftprisen, 3.pris Innovasjonsprisen, 3.pris Beste yrkesfaglige bedrift.

Lucky dog UB: 1.pris Spleiselagets regnskapspris, 2.pris Beste markedsføring

luckydog.jpg

Dyrene Arrangerer UB: 1.pris Beste kundeopplevelse på nett, 1. pris Beste markedsføring, 2. pris Spleiselagets regnskapspris, 2.pris IA prisen, 3.pris Størst verdiskapingspotensiale, 3.pris Beste sosiale entreprenør.

dyrene arrangerer.jpg

 I tillegg deltok Dyrene på farten UB, SplashUBa og Ungdyrevenn UB.

splashuba.jpg
dyr på farten.jpg

Arbeidet med ungdomsbedriftene har stor plass i opplæringa på yrkesfaga på Stend. Vi er difor særs stolte og glade for den merksemda UBane våre fekk på messa, og for at elevane våre lukkast så bra i år.

Om UB hfk.no