Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Vidaregåande utdanning for vaksne

Vi startar opplæring for vaksne i august 2018

Søkarar med vaksenrett blir prioriterte ved inntak.
Ved vårt Senter for vaksneopplæring har du tre val: Studiespesialisering, yrkeskompetganse eller få vurdert din realkompetanse.
Søknadsfrist mai 2018 - Meir info kjem seinare.

Senter for voksenopplæring

1. mars er fristen for å søkje plass i vidaregåande skule til hausten! vigo.no

Elev på vg2 eller vg3 studiespesialisering hjå oss skuleåret 2017-2018?
Vi gjennomfører no programfag til val for alle elevar på studiespesialisering. Dersom du ikkje er elev hjå oss dette skuleåret:  Ta kontakt med avdelingsleiar Anne Jordalen på epost anne.jordalen@hfk.no  for å få tilgang til val av programfag.

Skuleruta 2017-2018

NYHENDE

Samarbeidsmøte

Samarbeidsmøte

Samfunnskontrakten kviler tungt på politikarane, og det gir føringar for både skule og næringsliv. Dette var politikar Emil Gadolin sers tydeleg på i sin intro til møtet. Vi har som mål å gje våre yrkesfagelevar best mogleg opplæring og føresetnad for å lykkast i arbeidslivet. Derfor inviterte vi representantar fra næringslivet til eit samarbeidsmøte 20 februar.

Saint Julian på Malta og Bordeaux i Frankrike

Saint Julian på Malta og Bordeaux i Frankrike

Med stipend frå Erasmus kunne åtte elevar frå vg2 Resaturant og matfag dra ut i verda og møte praksisutfordringar gjennom tre heile veker. Dagane flyr og elevane trivast. Ei har meld skulen: Vi vil ikkje heim no! Gode representantar for skulen, og unike mogelegheiter for framtida deira!

Sjå fleire saker