Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Til elever og foresatte: Hurtigtest av Covid-19 

Os vgs. vil fra uke 19 delta i et prosjekt der elever og ansatte testes med hurtigtester. Dette gjøres for at elever skal kunne være mest mulig tilstede på skolen selv med mer smitte i samfunnet rundt oss. Samtidig vil vi med dette finne de personene som kan smitte andre raskest mulig. Prosjektet tar sikte på å vare ut skoleåret.  

Praktisk info og bakgrunn for prosjektet

Støttetelefon for ungdom

Er du einsam eller har det vanskeleg grunna pandemien? Ring og snakk anonymt med ein psykologistudent.

Støttetelefonen er eit tiltak for psykisk helse for unge. Du kan ringe og prate med nokon på kvardagar mellom klokka 14.00 og 21.30. 

Tenesta opnar 29. mars.

Ring 51207121.

Du kan vere anonym. Vi kan ikkje sjå kven du er eller kva for et nummer du ringer frå.

Trykk her for meir info

Hurtigtest av Covid-19 fra uke 19

Os vgs. vil fra uke 19 delta i et prosjekt der elever og ansatte testes med hurtigtester. Dette gjøres for at elever skal kunne være mest mulig tilstede på skolen selv med mer smitte i samfunnet rundt oss. Samtidig vil vi med dette finne de personene som kan smitte andre raskest mulig. Prosjektet tar sikte på å vare ut skoleåret.

Ønsker du å arbeide innen anleggsfagene?

Ønsker du å arbeide innen anleggsfagene?

Ved å velge anleggsteknikk VG2 har du mange utdanningsmuligheter med store variasjoner. Du har da mulighet til å gå videre i lære innen Anleggsmaskinførerfaget, Anleggsrørleggerfaget Asfaltfaget, Banemontørfaget, Brønn- og boreoperatørfaget, Fjell- og bergverksfaget, Vei- og anleggsfaget og Veidrift- og vedlikeholds faget.