Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Nytt regelverk om skulemiljø

Frå 1. august 2017 er det vedtatt eit nytt regelverk om skulemiljø. Alle elevar har rett til å ha eit trygt og godt skulemiljø som fremjer helse, trivsel og læring. Det er elevanes eigen oppleving av korleis dei har det på skulen, som er avgjerande.

Nytt regelverk om skulemiljø

Open skule

Onsdag 24. januar kl. 15.30-17 inviterar vi foreldre / føresette og elevar til open skule. Det vert omvisning, informasjon om våre utdanningsprogram, møte med lærarane og enkel servering. Vel møtt.

Aktuelt

Utdanningsmessa i Osterøyhallen

Utdanningsmessa i Osterøyhallen

Det var stor oppslutnad om Utanningsmessa i Osterøyhallen torsdag 23. november. Messa vart opna av den nye Industrikonsulenten på Osterøy, Marton Ulstein. Både utdanningsinstitusjonar og bedrifter fekk presentert seg på ein fin måte. Like viktig som å møta elevane, er det å møta føresette som skal hjelpa ungdommane med å ta eit utdanningsval.

Tur til Ghana

Tur til Ghana

I september 2017 drog tilsette og elevar ved Osterøy vidaregåande skule og Bergen Katedralskule til Ghana, for å gjera seg kjende med prosjektet me støttar på OD-dagen (Operasjon Dagsverk). Me støttar eit prosjekt i regi av Tore Eikelands legat, landsbyen Akokoa i Ghana. Sidan dette er eit prosjekt me ynskjer å støtta i lang tid framover, er det viktig å setja seg skikkeleg inn i prosjektet. Me hadde ein lærerik tur, og fekk sjå korleis Tore Eikeland sine verdiar vart sette ut i livet. Dei som var med frå Osterøy vidaregåande skule var elevane Dortea Ingunn Mjøs og Bettina Andrea Skår, samt lærarane Annette Hellevik og Synnøve Lid.

Sjå fleire saker