Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Fråværsgrensa

Elevane har møteplikt til alle timer på alle årstrinn i vidaregåande opplæring. Vi skiller mellom dokumentert og udokumentert fråvære. Har ein elev meir enn 10 % udokumentert fråvær i eit fag vil eleven ikkje få karakter i faget.

Meir om fråværsreglane

Elevundersøkinga 2019

Torsdag 12. desember vil Olsvikåsen vgs gjennomføre årets elevundersøking. Elevundersøkinga er ei årleg undersøking der elevane svarar på spørsmål  tilknytta deira skulekvardag. 

Informasjon til foresatte om elevundersøkinga

Aktuelt

Satsar på 3D!

Satsar på 3D!

Elevar på helse- og oppvekstfag testar ut ny programvare for å lære om anatomi. 3DL (3 dimentional Learning) er utviklar av programvaren som er spesialbygd for helsefagsopplæring. Programmet vil og bli brukt i naturfag på studiespesialisering. Skulen har i tillegg investert i 30 VR-briller som er tilpassa programvara for å nytte 3D-effekten i heilskap. Vi gler oss til å teste ut den nye programvara! Prosjektet er delfinansiert av Hordaland Fylkeskommune.

Lagar dokketeater

Lagar dokketeater

Yrkesfagleg grunnutdanning og arbeidstrening har laga eigne dokker til eit dokketeater dei har som prosjekt etter jul. For å hente inspirasjon fekk dei besøk av "dokkemaker" Gunnar Nygård. Klassen hadde dokketeaterverkstad der dei lærde å skape og lage dokker. Sjå bilete inne i saka.

Sjå fleire saker