Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Påvist Covid-19

Skulen fekk 14. september melding om at ein elev på skulen har fått påvist Covid- 19. Alle nærkontaktar er varsla og dei er no i karantene. Skulen handlar i samråd med smittevernet i kommunen.

Smittevernsinformasjon til elevar

SOME-undersøking

Våre vg2- og vg3-klassar skal i haust delta på ei undersøking om "Ungdom og sosiale medium". Undersøkinga vert gjennomført i klassens time i veke 40. Elevane loggar seg på med Min ID. 

Informasjon om undersøkinga

Aktuelt

IKT-kurs for vg1-elevar

IKT-kurs for vg1-elevar

I august gjennomførte alle elevar eit IKT-kurs saman med IKT-konsulent Leif Helge Molvik og epedagog Johan Schubert Moen. Her fekk elevane innsikt i viktig informasjon om databruk på skulen, samt kurs i korleis dei kan trygge dataene sine. Kurset er obligatorisk for alle vg1-elevar på skulen og vert halde kvart år.

Hugs smittevernreglane!

Hugs smittevernreglane!

Elevrådet minner alle elever om å halde avstand. Saman med leiing og lærarar har elevrådet pynta skulen med flotte hugselappar om å halde 1 meter avstand i korridorar. I tillegg har dei satt ut spritdispensarar ved skulens inngangar og såpedispensarar til vask av pultar etter bruk. På Olsvikåsen står vi saman i dugnaden om å begrense smitten av Covid-19!

Sjå fleire saker