Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

nyttig informasjon

Informasjon om smittesituasjonen

20.november

Bergen kommune har i dag bestemt å videreføre de ekstra tiltakene i 2 uker til. Alt tyder på at rødt nivå i videregående skoler vil gjelde til og med 07.12.2020. Det innebærer at vi fortsetter med kombinasjonen undervisning på skolen og hjemme/nettskole. Timeplanene for uke 48 blir oppdatert i løpet av dagen hvor det fremgår hvilke dager dere skal være på skolen og hvilke dager dere er hjemme.

Hensikten med rødt nivå i skolen og de andre tiltakene i Bergen kommune er at vi skal komme tilbake til en mer vanlig hverdag både på skolen og i fritiden. Jeg minner oss derfor på at det og omgås færre personer og holde avstand er viktig for oss alle.

God helg og ta vare på hverandre!

Hilsen Leif Sigurd Danielsen, rektor

Les mer

Informasjon fra Skolehelsetjenesten

Vi ønsker å presisere at Skolehelsetjenesten, både helsesykepleiere og psykolog er til stede på skolen til tross for nye smittevernrestriksjoner og delvis hjemmeundervisning for elevene på Nordahl Grieg VGS
Fint om dere møter til avtalte timer og ellers tar kontakt ved «åpen dør», telefon, mail eller itslearning.

Med hilsen
Anita, Marit og Ingrid

Ps. Kontaktinfo finner dere HER.

 

Foreldremøte vg3  UTSETTES

Utfra de nasjonale innstrammingene med maks 50 personer tilstede på offentlige arrangement samtidig velger vi å utsette foreldremøtet vg3 til månedsskiftet januar/februar. 

Vi  kommer tilbake med en ny dato.