Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Hiphop

Musikken, kulturen og historien! For deg som vil rappe og skrive – dyrke fram ditt uttrykk og formidle bodskapet ditt. Elevar på Musikkproduksjon lagar beats – du gjer vokal, på scenen og i studio.

Ny linje frå skuleåret 2020-2021! 

Eit dykk inn i rapping, hiphop-musikken, kulturen og den korte, men svært innhaldsrike historien. Eit dykk inn i tekstskriving, av smarte, spyttende og morsomme linjer med ditt budskap. Linjer som du formidler på scenen og i studio.

Til denne nye linja har me knytta nokre nye kontaktar. Me gler oss til samarbeid med Miss Tati, Action The Man og Ralph Myerz. 

Rom og utstyr Bilder

Fire linjer – tett samarbeid

Bli med i eit miljø saman med andre musikarar, vokalistar, låtskrivarar og produsentar frå linjene Artist og låtskrivar, Musikkproduksjon og Band: scene og studio. Kombinasjonen av linjene resulterer i eit kreativt miljø der arbeid i studio og øvingsrom er ein naturleg del av kvardagen. Skulen har moderne og godt utstyrte studio som er opne til kl. 23 alle dagar.

Send søknad!

studietur til los angeles

Byen er eit mekka innanfor våre fagfelt, og med gode kontaktar i byen ser vi fram til eit solid fagleg opplegg i "The City of Angels". Vi bur på hotell i Hollywood og besøker, studio, musikkprodusentar og går på konsertar.

Har du spørsmål? kontakt oss!

Linjeleiar
Profilbilde av Silje Louise Spurkeland

Silje Louise Spurkeland

Send e-post
Rektor
Profilbilde av Geir Rydland

Geir Rydland

Send e-post 56348080