Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

On Your Bike

On your bike.jpg

On Your Bike! Sykkeltog på Landås

Fredag 20. september arrangerer Langhaugen, Gimle og Fridalen skoler sykkeltog som en markering av Europeisk Mobilitetsuke.
Vi starter ved Fridalen skole kl 1130 og sykler til Gimle skole, rundt Brann stadion og ender opp på Langhaugen. Her blir det trekning av fine premier, hovedpremien er en splitter ny sykkel til kr 5000! Alle deltakere er med i trekningen, og alle som møter opp med sykkel fredag 20.09. kan delta. Som en EKSTRA BONUS får du 1,5 time friminutt om du deltar i toget.

Sykling er
· Gøy
· Sunt
· Miljøvennlig

Erasmus+prosjektet ON YOUR BIKE har som mål å få flere ungdommer til å bruke sykkel som transportmiddel.

 

Mobillitetsuken i Bergen

Mobilitet handler om hvordan vi beveger oss i byen. Kommer vi oss fram på beina, eller bruker vi sparkesykkel, rullebrett, sykkel, buss, bybane, tog eller bil?

Mobilitet er viktig for oss alle, og en av de største utfordringene i de store byene. Når vi blir flere i byen blir det trangere om plassen. Samtidig står fossile kjøretøy for store utslipp – både av klimagasser og luftforurensing. Mobiliteten i byer er i endring.

mobiltetsuke.jpg
sykkelfilmfestival.jpg

Som en del av markeringen av Europeisk Mobilitetsuke inviterer vi til sykkelfilmfestival på Litteraturhuset onsdag 18.september kl.18.00.

HVA KAN DU BÆRE PÅ EN SYKKEL?
Bli inspirert på Bergen sykkelfilmfestival! Vi viser korte og lange filmer om årets tema “transportsykkel”

Arrangementet er gratis

Erasmus On Your Bike