Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Ønskjer du skuleplass hos oss?

Fyll ut søknadsskjemaet vårt dersom du ønskjer å søkja på ledige skuleplassar ved Kvam vidaregåande skule. Me tar kontakt med deg dersom me har skuleplass å tilby.

Ved ordinært inntak er søknadsfristen 1. mars og søknaden skal registrerast på Vigo.no.

Søknadsskjema

Foreldremøte

Skulen inviterer til foreldremøte for Vg2 torsdag 5. desember kl. 18 i Øystese. Møtet er felles for yrkesfag og studiespesialisering.

Kontaktlærarar 

Oversikt over kontaktlærarar i skuleåret 2019/20.

Kontaktlærarar

Aktuelt

Val 2019

Val 2019

2. september var det valdebatt med valtorg på Kvam vidaregåande skule. 3. september gjennomførte me eit skuleval, der 99, 1 % av elevane stemte. Arbeiderpartiet fekk 45.9 % oppslutning, Senterpartiet 26.8 %, Miljøpartiet 8,1 % og Fremskrittspartiet fekk 6,7 % av stemmene. Sjå lenka i saka for fullstendig oversikt og historikk.

Nytt skuleår

Nytt skuleår

Me godt i gong med skuleåret 2019/20. Det er mykje som er nytt og spanande både for elevar og tilsette. Undervisninga i fellesfaga for yrkesfag (Norsk, matematikk, engelsk, gym, naturfag og samfunnsfag) skjer for det meste ved avdeling Øystese dette skuleåret. På denne måten får me samla heile skulen på ei avdeling ein dag i veka. Elevane har vore på kjekke oppstartsturar. Vg1 var i Kinsarvik, Vg2 var i Strandebarm. Dei gjekk frå Kvamskogen til Strandebarm i strålande sommarvêr. Vg3 hadde ein nydeleg dag med brevandring på Folgefonna.

Artikkelarkiv