Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Miljøteamet på instagram

Vårt miljøteam består av Ingrid og Nina, som arrangerer ulike aktivitetar i kvardagen. Dei arbeider tett med aktivitetsleiarane i elevrådsstyret.

Du kan følgje dei på instagram: miljoteamet

Lik miljoteamet på instagram

Vg2 Barne- og ungdomsarbeidar - frå neste skuleår.

Fylkestinget vedtok 6. desember at vi får opprette nytt tilbod på Vg2. Endeleg kan vi gje eit Vg2-tilbod ved eigen skule til elevane som går Vg1 Design og Handverk. I tillegg er vi svært nøgd med at vi kan tilby eit breiare og utvida tilbod til elevane våre på Helse- og Oppvekst.

Vilbli.no

Vinnar av konkurransen #ERDUSIKKER

Gratulerer til elevane ved Knarvik vidaregåande skule. Dei deltok i Trygg Trafikk sin nasjonale konkurranse #ERDUSIKKER. Premien var ein konsert med ARIF. Arif skuffa ikkje. Han fekk det til å koke i Nordhordlandshallen.

Julemarknad på TO

Fredag 7.desember hadde Tilrettelagt avdeling invitert til Julemarknad i Gymsalen på Myra. Dei frista med sal av julekonfekt, lammerull, julekaker, fuglemat, bålpanner og  endå meir. Dei hadde også open kafè der ein kunne få kjøpt seg noko godt å ete og drikke. Inntektene går til ADINA stiftelsen som hjelper barn og unge til å bli sjølvstendig gjennom skulegang, rehabilitering, arbeidstrening og direkte støtte. Det kom inn over 18.000,-