Fyllingsdalen videregående skole ligg like utanfor Bergen Sentrum. Vi er kjend for vår dramaline, men tilbyr også studiespesialisering, helse og oppvekst og undervisning for tilrettelagte grupper. Skolen er bygd i 1980, og har rundt 580 elevar og 100 tilsette.

Kvar finn du oss?

Skolen ligg sentralt i Fyllingsdalen, like ved Oasen senter og Oasen terminal. Det er god tilgang på buss til Fyllingsdalen, Søreide, Bønestoppen, Melkeplassen og Sentrum.

Adressa vår er Shetlands-Larsens vei 23, 5143 FYLLINGSDALEN

Hovudinngangen er i underetasjen mot idrettsplassen.

Resepsjonen

Resepsjonen ligg i 2. etasje. I skranken vil du møte Eli og Ingunn.

Rektor og assisterande rektor

Rektor er skolen sin pedagogiske og administrative leiar. Rektor har ansvar for dagleg drift, og ser til at skolemyndigheitene sine vedtak blir satt i verk. Rektor skal ivareta skolen sine interesser på beste mogleg måte, og legge til rette for gode arbeidsforhold ved skolen.

Ass. rektor er rektors avløysar og overtar rektor sine funksjonar når hun er borte. Ho er også avdelingsleiar for Språk og Tilrettelagt.

Rektor og Ass. rektor har kontor i 2. etasje.

Profilbilde av  Karen Kristine Rasmussen
Karen Kristine Rasmussen
Ass. Rektor, Avdelingsleiar for Språk og Tilrettelagt
Profilbilde av  Monica Haugland-Bergh
Monica Haugland-Bergh

Avdelingsleiarar

Avdelingsleiarane har ansvar for det fagleg-pedagogiske arbeidet på si avdeling. Dei har også personalansvar for lærarane på avdelinga.

Avdelingsleiar Drama, Helse og oppveksfag og Elevtenesten
Profilbilde av  Siren Kathrin Gjerde
Siren Kathrin Gjerde
Avdelingsleiar Norsk og Samfunnsfag
Endre Danielsen Holen
Avdelingsleiar Realfag og Kroppsøving
Monica Langeland

Kontoret i 2. etasje hjelper deg blant anna med:

• legitimasjonskort (skolebevis)
  • støtte til skoleskyss
  • utfylling av skademeldingar

Kontorpersonalet arbeider også med skolen sin daglege administrasjon.

Konsulent
Profilbilde av  Ingunn Gildernes
Ingunn Gildernes
Konsulent
Profilbilde av  Eli Revheim
Eli Revheim
Rådgiver administrasjon
Margrete Hallseth

Drift og Reinhald

Driftsleiar har kontor med eigen inngang like ved skolen sin hovudinngang. Han har ansvaret for den tekniske drifta av skolebygningen.

Reinhaldspersonalet har ansvaret for reinhaldet på skolen. Dei har pauserom i underetasjen.

Driftsleiar
Profilbilde av  Rune Opheim
Rune Opheim
Leiar for reinhaldspersonalet
Profilbilde av  Sissel Ann Michelsen
Sissel Ann Michelsen
Elever i klasserom, foto
Lyse og trivelege klasserom med digitale tavler
Skolekjøkken, foto
Det nye skolekjøkkenet står klart
Sofa på praksisrom, foto
Frå Praksisrommet til helseelevane

Nyoppussa skole

Vi har pussa opp Fyllingsdalen Videregående skole! No kan vi tilby nye og betre fasilitetar til elevar og lærare.

Kva er nytt?

• Inngangspartiet i underetasjen er bygd om og har kommet under tak.
  • Heile skulen har fått nytt ventilasjonssystem og nye toalett. Alle gonger er pussa opp, og elevene har fått nye skap.
  • Klasseromma har blitt pussa opp eit etter eit, og de står ferdig malt i lyse fargar og med nye digitale tavler.
  • Kantinekjøkenet og skolekjøkenet har fått nytt og moderne utstyr,
  • Helse- og oppvekstfag har fått nytt praksisrom, og Tilrettelagt undervisning har fått nye lokalar.
  • Vi har nytt Musikkrom for dramaelevene, og Dansesal og garderobar er pussa opp.
  • Skulen har fått sitt eige treningsrom med tilhøyrande garderobar.

Trygghet og trivsel

«Jeg merker at det skjer noe med elevene. Nye toaletter gjør at de blir tryggere. Lysere og nye vegger gjør at de trives bedre», sa rektor Karen Kristine Rasmussen i eit intervju med Sydvesten i vår. Les artikkelen her:

Artikkel i Sydvesten

Eit stort oppussingsprogram

Dei to siste åra har og resepsjonen, kantina og biblioteket blitt pussa opp, og skolen har fått et nytt elevsenter. Nå når alt arbeidet er ferdig, står skolen fram i heilt ny drakt.