Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Smittesituasjonen ved Fyllingsdalen videregående skole

Koronavirus, bilde

To elever ved skolen har testet positivt 16. april. Berørte elever er satt i karantene.

Fem elever ved Fyllingsdalen VGS fått påvist Covid-19 etter juleferien. Se også Tidligere meldinger på bunnen av siden. Skolen kontakter alle som skal i karantene ved å ringe eller sende SMS med beskjed om dette.

Undervisning

Regjeringen har bestemt at all undervisning på videregående skole i Bergen skal være digital i uke 6 (8-14 februar).

Vi følger vanlig timeplan. Sjekk fagene på Its Learning.
Ta vare på dere selv og de andre rundt dere. Følg smittevernrådene.

De som går på tilrettelagt avdeling skal få undervisning på skolen denne uken. Det er sendt egen melding ut til de dette gjelder.

Elevene som skal ha hjemmeundervisning vil få all undervisning på nett via Meet i denne perioden. Følg med på It’s learning og arbeidet der.

Lærere som er i karantene vil undervise via Meet både for elever i karantene og elever i andre klasser som er på skolen. Rutinene ellers på skolen er at lærere med luftveissymptomer holder seg hjemme. Vi setter inn vikar eller har alternative opplegg.

Det vil komme ny beskjed om vi får andre instrukser fra smittevernkontoret i Bergen kommune.

Streaming av undervisning

Har du symptomer?

Det er viktig at elever tester seg om de kjenner på symptomer, og gir skolen beskjed om de tester positivt. Elever som har symptomer eller er i karantene kan få selvstendig studiearbeid ved å sende mail til rektor Karen.kristine.rasmussen@vlfk.no.

Dette minner oss på hvor viktig det er at vi alle holder avstand, vasker hender og holder oss hjemme når vi er syke.

Tidligere meldinger vår 2021:

Skolen fikk tirsdag 19. januar beskjed om at en elev har testet positivt på Covid-19. Denne eleven var sist på skolen 14. januar. 41 elever og 1 tilsatt er satt i karantene til og med 24. januar.

Skolen fikk onsdag 13. januar beskjed om at en elev har testet positivt på Covid-19. Det er kjent smittevei, og ingen nye elever skal i karantene.

Skolen fikk torsdag 7. januar beskjed om at en elev har testet positivt på Covid-19. Denne eleven var sist på skolen 5. januar. 12 elever er satt i karantene til og med 15. januar.

Tidligere meldinger høst 2020:

Skolen fikk tirsdag 18. november beskjed om at to nye elever har testet positivt på Covid-19. 47 elever og fem ansatte ved skolen har blitt satt i karantene. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS.

Skolen fikk i løpet av helgen 12.-15. november beskjed om at tre nye elever har testet positivt på Covid-19. En ny elev testet positivt mandag 16. november. 89 elever og fire ansatte ved skolen ble satt i karantene. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS.

Skolen fikk onsdag 11. november beskjed om at tre nye elever har testet positivt på Covid-19. En ny elev testet positivt torsdag 12. november. Ingen nye elever ble satt i karantene. Siden 6. november har åtte elever testet positivt ved skolen, mens nittifem elever og en ansatt ved skolen har blitt satt i karantene. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS.

Skolen fikk mandag 9. november beskjed om at en ny elev har testet positivt på Covid-19. Trettifem elever og en ansatt ved skolen har blitt satt i karantene. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS med beskjed om dette.

Skolen fikk i løpet av helgen 6. - 8. november beskjed om at tre elever har testet positivt på Covid-19. Seksti elever ved skolen har blitt satt i karantene. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS med beskjed om dette.

Skolen fikk tirsdag 3. november beskjed om at en lærer har testet positivt på Covid-19. To klasser ved skolen har blitt satt i karantene. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS med beskjed om dette.

Fredag 9. oktober om kvelden fikk vi beskjed om at en elev og en lærer har testet positivt på Covid-19, og tirsdag 13. fikk vi beskjed om at en elev til har testet positivt. Verken elevene eller læreren har vært på skolen på lengre tid, derfor blir ingen nye elever eller lærere satt i karantene. Dette er bekreftet av smittevernkontoret.

Den 29. september om kvelden fikk vi beskjed om at en elev hadde testet positivt på Covid-19. Denne eleven hadde ikke vært på skolen siden 18. september, derfor ble ingen nye elever eller lærere satt i karantene. Dette ble bekreftet av smittevernkontoret.

Et nytt tilfelle ble meldt til skolen 15. september. Denne eleven har vært i nærkontakt med tidligere smittet ved skolen og er allerede i karantene. Ingen flere elever eller ansatte skal i karantene som følge av det siste tilfellet.

Skolen har søndag 13. september fått melding om at to elever til ved skolen har testet positivt på Covid-19. Elevene har vært i nærkontakt med en av de andre som er smittet ved skolen. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS med beskjed om dette.

Skolen fikk 9. september melding om at en elev i Vg3ST hadde testet positivt på Covid-19. Alle elever og lærere som skal i karantene har blitt oppringt eller fått en SMS med beskjed om dette.

Den 8. september om kvelden fikk vi melding fra en lærer om at hen har fått positivt resultat på Covid-19. Læreren hadde ikke vært på skolen siden fredag 4. september. Vi har ringt rundt til alle elevene som har fag med denne læreren og meldt at de er satt i karantene. 

Den 31. august fikk vi melding fra en elev om at hen har fått positivt resultat på Covid-19. Eleven hadde ikke vært på skolen siden onsdag 26. august. Vi sendte elevene som hadde fag med denne eleven hjem i foreløpig karantene ut uken. Vi satte også lærere som hadde hatt eleven i karantene.