Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

GRATIS NETTKURS I PLS-PROGRAMMERING FOR ELEKTROTEKNISK PERSONELL

Fagskolen i Hordaland har gleden av å tilby gratis nettkurs i PLS-programmering for elektroteknisk personell som er permittert/arbeidsledig eller elektroteknisk personell som står i fare for å bli permittert/ arbeidsledig. Kurset kan også være aktuelt for fagpersonell som arbeider eller kommer til å arbeide med automatikk, styring og overvåking.

Den 22. april åpnet regjeringen for at permitterte og ledige kan ta utdanning mens de mottar dagpenger. Denne ordningen er godkjent frem til 31.12.2020. Fagskolen i Hordaland har fått bevilget midler fra staten til å tilby gratis utdanning i PLS-programmering for permitterte og ledige. Kurset er relevant for flere av næringene som er rammet av den vanskelige situasjonen næringslivet er satt i etter koronapandemien. 

Kurset inneholder blant annet tema som grunnleggende logiske funksjoner, grafisk programmering i ladder og funksjonsblokk-diagram, sekvensiell programmering, datatyper og tallbehandling.

Gjennomføring

Kurset er nettbasert med veiledning gjennom læringsplattform og videokonferanse. Det har fri oppstart med normal gjennomføringstid på ca. 1 mnd. Deltakere som består avsluttende innlevering, får tildelt kursbevis.

Oppstart

13. juli 2020

Opptakskrav

Fagbrev eller minst 5 års praksis innen relevant fagkrets.

Søknad

Fyll ut skjemaet du finner på denne siden og send kopi av fagbrevet ditt til 

post.fih@vlfk.no

 

pls.jpg