Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Vil du ta høyere yrkesfaglig utdanning?

Lyst på et faglig løft?

Er du industriarbeider og ønsker å lære mer om prosjektplanlegging eller teknisk dokumentasjon og kommunikasjon? I høst har du en unik mulighet til kombinere jobb med studier, og samtidig oppnå 10 studiepoeng i høyere yrkesfaglig utdanning.

- Det er første gang vi tilbyr modulbasert undervisning til næringlivet i Nordhordland, sier prosjektleder Adeline Landro fra Fagskolen i Hordaland. Fagskolen har lang erfaring med å utdanne fagarbeidere, og står ansvarlig for undervisningen.

Prosjektleder Adeline Berentsen Landro er strålende fornøyd.

Prosjektleder Adeline Landro  håper industriarbeidere vil benytte seg av det unike tilbudet.

Nordhordland Næringslag og industribedriftene i Nordhordland står bak søknaden som har skaffet midler til dette studietilbudet. – Vi ønsker at ansatte og permitterte i leverandørindustrien skal få hevet sin kompetanse, og ved å få studiepoeng i høyere yrkesfaglig utdanning kan de utdanne seg videre viss de ønsker det, sier Vivian Kårbø i Nordhordland Næringslag.

 

Gratis studietilbud

Alle med rett bakgrunn kan søke om å delta i bransjeprogrammet. Undervisningen er finansiert av Kompetanse Norge, og er derfor gratis for dem som vil skaffe seg noen ekstra studiepoeng. – I første omgang tilbyr vi fire moduler, to i høst og to våren 2021. Er det stor interesse kan fagskolen på sikt tilby flere utdanninger lokalisert i Nordhordland, forteller Adeline Berentsen Landro.

 

Søknadsfrist 10. september

I midten av september starter undervisning i modulene Teknisk dokumentasjon og kommunikasjon og Prosjektplanlegging, mens til våren blir det undervisning i modulene Produksjonsledelse og Teknisk engelsk for leverandørindustrien.

 

Interessert? Her kan du lese mer og sende inn din søknad innen 10. september:

https://www.hordaland.no/nn-NO/skole/fagskolen-i-hordaland/kurs/nordhordland/

 

Opptakskrav

Søker må ha svennebrev eller fagbrev fra relevant yrkesutdanning fra videregående skole. Eventuelt realkompetanse i felles allmenne fag som tilsvarer Vg1 og V2 i yrkesfaglige studieprogram. Søker du på bakgrunn av realkompetanse må du ha fylt 23 år innen det året det søkes om studieplass.