Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Studietur til England

Studieturdeltagere
Fornøyde deltagere gjør seg klare for å besøke laboratoriene hos Armfield. Fra venstre: Anita Harestad, Jørgen Eriksen, Håkon Kaya, Ingrid Hordvik og Magne Aarland. Trygve Borge tok bildet (FIH).

Ingen tvil om at Fagskolen i Hordaland satser på videreutvikling av fagkompetansen blant de ansatte. I desember fikk seks lærer som underviser i prosessteknikk reise til England for å få inspirasjon og opplæring hos Armfield.

I store deler av industrien, både landbasert og offshore, er behovet for fagskoleingeniører med prosessfaglig kompetanse stort. Derfor er det viktig å henge med i utviklingen.

Fokus for studieturen var å se på hvordan laboratorieoppgavene til studentene kan utvikles og forbedres i forhold til studieplanen, men også med tanke på HMS.

Lærerne prøvde å utarbeide et forslag til laboratorieoppgaver, og var veldig ivrige med å lære mer om utstyret som Fagskolen i Hordaland allerede har kjøpt, men så også på mulighetene for å kjøpe tilleggsutstyr.

En av dagene ble satt av til å teste utstyret på egenhånd. Det var bra at en veileder fra Armfield var med og kunne svare på alle spørsmålene.

På laboratoriet
Livlige diskusjoner når man prøver å finne ut av hvordan instrumentene egentlig fungerer. Er det slik studentene våre har det når de ikke vet hvilket rør som går inn eller ut av instrumentene?

 

Det er utrolig kjekt å kunne reise til England og få faglig påfyll.

England 3.PNG