Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Robotteknologi og digital produksjon i industrien

Bilde av CP-fabrikk
Vi har akkurat fått en helt ny Cyber-fysisk fabrikk som vil være klar til bruk i undervisning til høsten.

Vil du bli en attraktiv og oppdatert fagingeniør som industrien etterspør?

Industrien har behov for personell med praktisk kompetanse kombinert med teoretisk kunnskap. Den raske endringen og digitaliseringen i samfunnet og industrien har skapt et nytt behov for studier som kombinerer en praktisk utdanning med en relevant og oppdatert teoretisk påbygning. I tillegg trengs digital endringskompetanse.

Vi har løsningen, for hos Fagskolen i Hordaland har vi ledige plasser ved linjen for Robotteknologi og digital produksjon i industrien.

Studiet er nettbasert over 3 år med 6 samlingsuker i året.

Utdanningen fokuserer på ny teknologi som industrien har tenkt å ta i bruk. Hovedfokuset er på robotteknologi brukt sammen med intelligente digitale løsninger i industrien. Smart sensorteknologi, skytjenester og datasikkerhet er andre fokusområder.
Skolen tar i bruk moderne, relevant programvare fra ledende produsenter av software for industrien. Opplæringen skjer i trivelige omgivelser med en topp moderne lab.

Skolen har i disse dager installert en påkostet opplæringsfabrikk som både er fysisk og virtuell der studentene vil få en moderne og relevant opplæring. Fordi fagskolen samarbeider med industrien og andre utdanningsinstitusjoner, kan vi tilby lærekrefter som er omstillingsdyktige og har høy faglig kompetanse innenfor sine fagfelt.

I samfunnet øker behovet for fagfolk som kan konstruere intelligente systemer. Hvis du trenger en utdannelse som gir deg faglig tyngde i fremtidens industri, er Robotteknologi ved fagskolen det rette valget for deg.

Søk opptak til utdanning i Robotteknologi og digital produksjon i industrien gjennom Samordna opptak nå!