Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

 Info om skuleskyss

 

På grunn av tekniske utfordringar i billettsystemet til Skyss, vil det dessverre oppstå problem med billettane på skulekorta no i starten.
Det kan ta opptil 3 veker å få problemet fiksa, såg inntil vidare vil skulekorta fungera som visningskort, og treng derfor ikkje å lesast av på kortlesar føre i bussen.

 

Sjåførar og kontrollørar er informert, og skulekortet er gyldig som reisebevis sjølv om billetten på kortet ikkje fungerer.

 

Ny melding vil komma når problemet er fiksa og billetten på skulekorta fungerer igjen.

Utlevering av lærebøker

Lærebokutlånet startar på fredag.

For deg i Vg1: Lærebøkene dine får du utlevert på biblioteket. Du får bøkene berre, når du har med lånekortet (som du får av kontaktlæreren din) og viser fram kvittering frå signert lånekontrakt. Her finn du lånekontrakten.

For deg i Vg2 og Vg3: Hugs lånekort! Eller fiks igjen appen bibliofil FØR du henter bøkene. Hugsar du ikkje pinkoden, trykk på "glemt pinkode".

Tidsplan for utlevering av lærebøker
Velkomen til nytt skuleår

Velkomen til nytt skuleår

Torsdag, 15. august møtte meir enn 200 nye, spente og litt forsiktige elevar til start på Askøy vidaregåande skule. Og så møtte rundt 300 meir avslappede og uthvilte unge vaksne til fortsetjinga av skuletiden.

Se fleire saker