Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Service og samferdsel

Service- og samferdsel er en yrkesfaglig utdanning. Utdanningen fører fram til fagbrev. Undervisninga er på deltid og tilrettelagt for voksne som ønsker å kombinere jobb og utdanning.

OpplæringstilbUd 2020-21

Fagtilbud 2020-21 (starter august/september)

Undervisning blir gitt på Nye Åsane vgs. dersom ikke annet er oppgitt.

Søknadsfrister 1. mai (oppstart august) og 15. november (oppstart januar)

Søknadsfristene er ikke absolutte, men vi kan ikke garantere behandling av søknader som kommer inn etter fristen. Vi prioriterer søkere med voksenrett, men alle kan søke.Vi tar forbehold om nok søkere med voksenrett.

Voksne deltakere på Åsane vgs. Foto

 Kontor og administrasjonsfaget

Kurset gir opplæring i teorien du trenger til fagbrev som kontor- og administrasjonsmedarbeider. Det er rettet mot kandidater som har relevant erfaring i yrket og skal ta fagbrev som praksiskandidat. Undervisningen går over ett år en dag i uka.

Voksen deltaker på Åsane vgs. Foto

 Salgsfaget

Kurset gir opplæring i teorien til fagbrevet i salgsfaget. Det er rettet mot kandidater som har relevant erfaring i yrket og skal ta fagbrev som praksiskandidat. Opplæringen går over ett år en dag i uka.

Sikkerhetsfaget. Foto: Sissel Rasmussen, LO/Media

 Sikkerhetsfaget

Kurset gir opplæring i teorien til fagbrevet i vekterfaget. Det er rettet mot kandidater som har relevant erfaring i yrket og skal ta fagbrev som praksiskandidat. Opplæringen går over ett år en dag i uka.

Voksne deltakere og lærlinger rundt et bord. Foto: Silje Holte

Logistikkfaget

Kurset gir opplæring i teorien til fagbrevet i logistikkfaget. Det er rettet mot kandidater som har relevant erfaring i yrket og skal ta fagbrev som praksiskandidat. . Utdanningen blir avsluttet med en teorieksamen på vg3-nivå som du trenger for å ta fagbrev som praksiskandidat.

Undervisningen er lagt til Årstad videregående skole.

Alle fag i Hordaland

Dersom du ikke kan finne faget du ønsker på sidene våre kan du undersøke om det finnes ved et annet senter. Vi har fem Senter for voksenopplæring i Hordaland, lokalisert i Bergen, Sotra, Stord og Voss. Liste over alle fag i Hordaland kan du finne via lenken nedenfor.