Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Restaurant og matfag

Restaurant- og matfag er en yrkesfaglig utdanning. Utdanningen fører fram til fagbrev. Undervisninga er på deltid og tilrettelagt for voksne som ønsker å kombinere jobb og utdanning.

OPPLÆRINGSTILBUD 2020-21

Fag starter august 2020

Utdanninga fører fram til fagbrev som kokk eller institusjonskokk.

Undervisning sammen med lærlinger:

Kursene går med forbehold om det opprettes klasser med lærlinger!

 

Undervisning i fellesfag blir på nye Åsane vgs. og i programfag yrkesfag på Sandsli vgs.

Søknadsfrister 1. mai (oppstart august).

Søknadsfristene er ikke absolutte, men vi kan ikke garantere behandling av søknader som kommer inn etter fristen. Vi prioriterer søkere med voksenrett, men alle kan søke.Vi tar forbehold om nok søkere med voksenrett.

Instruks.jpg Restaurant og matfag, Vg1

Vi tilbyr full opplæring i restaurant og matfag på Vg1. Undervisninga fører fram mot utdanning som kokk eller institusjonskokk. Kurssteder: Sandsli vgs. (programfag) og Nye Åsane vgs. (fellesfag).

Undervisning for voksne i restaurant- og matfag på Sandsli vgs. Foto. Kokk og servitørfag, Vg2

Vi tilbyr full opplæring i kokk og servitørfag på Vg2. Undervisningen fører fram til utdanning som kokk eller institusjonskokk. Kurssteder: Sandsli vgs. (programfag) og Nye Åsane vgs. vo-senter (fellesfag).

Kokk. Foto: Erlend Angelo LO/Media


 Restaurant og matfag sammen med lærlinger

Vi tilbyr opplæring sammen med lærlinger i disse fagene med forbehold om at det blir satt opp lærling-klasser:

Det er en absolutt forutsetning at du har tilstrekkelig erfaring fra yrket for å søke opplæring sammen med lærlinger. Undervisningen er lagt til en dag i uken over ett år. Utdanningen blir avsluttet med en tverrfaglig eksamen som du trenger for å ta fagbrev som praksiskandidat. Kurssted: Sandsli vgs.

Alle fag i Hordaland

Dersom du ikke kan finne faget du ønsker på sidene våre kan du undersøke om det finnes ved et annet senter. Vi har fem Senter for voksenopplæring i Hordaland, lokalisert i Bergen, Sotra, Stord og Voss. Liste over alle fag i Hordaland kan du finne via lenken nedenfor.