Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Helse- og oppvekstfag

Helse- og oppvekstfag er en yrkesfaglig utdanning. Utdanningen kan føre fram til fagbrev eller yrkeskompetanse, avhengig av hvilke fag du velger. Undervisninga er på deltid og tilrettelagt for voksne som ønsker å kombinere jobb og utdanning.

OpplæringstilbUd 2020-21

Fag starter opplæring august 2020  


Tilbud om full opplæring Vg1 og Vg2 for deg uten yrkeserfaring:

NB! Tilbudet om vg1 Helse- og oppvekstfag og vg2 helsearbeiderfag går 2020 gå både på Knarvik vgs. og på nye Åsane vgs.!

Undervisning blir gitt på Nye Åsane vgs. dersom ikke annet er oppgitt.

Søknadsfrister 1. april (oppstart august) og 15. november (oppstart januar)

Søknadsfristene er ikke absolutte, men vi kan ikke garantere behandling av søknader som kommer inn etter fristen. Vi prioriterer søkere med voksenrett, men alle kan søke.Vi tar forbehold om nok søkere med voksenrett.

Voksne deltakere ved Senter for voksenopplæring. Foto. Barne- og ungdomsarbeiderfag

Vi har tre tilbud i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

  • Kurs for deg som har flere års relevant erfaring i yrket. Kurset går en dag i uka over ett år og fører fram til en teorieksamen som du trenger for å ta fagbrev som praksiskandidat. Kurssted: Nye Åsane vgs. .
  • Full opplæring vg1 helsefag og vg2 barne- og ungdomsarbeider. Kurset går tre dager i uka over to år. Du kan deretter søke læreplass i 2 år for å ta fagbrev.

 

Foto: Voksen deltaker på helsearbeiderfag. Helsearbeiderfaget

Vi har to tilbud i helsearbeiderfaget

  • Kurs for deg som har flere års relevant erfaring fra yrket. Kurset går en dag i uka over ett år og fører fram til en teorieksamen som du trenger for å ta fagbrev som praksiskandidat. Kurssted: Nye Åsane vgs. .
  • Full opplæring vg1 helse- og oppvekstfag og vg2 helsearbeiderfag. Kurset går tre dager i uka over to år. Deretter kan du søke læreplass i 2 år for å ta fagbrev.
    Kurssteder Nye Åsane vgs. og Knarvik vidaregåande skule.
Voksen helsefagarbeider ved Åsane vgs HELSESERVICEFAG

Alle kurs går en dag i uka over ett år. Utdanningen fører fram til yrkeskompetanse. Undervisningen går over ett år en dag i uka.

Vi tilbyr fag som bygger videre på helseservicefaget. Det er en fordel med relevant praksis i faget.

Informasjon om tilbudet i helseservicefagene ved voksenopplæringssenteret.

Undervisningen er lagt til Nye Åsane vgs.

Alle fag i Hordaland

Dersom du ikke kan finne faget du ønsker på sidene våre kan du undersøke om det finnes ved et annet senter. Vi har fem Senter for voksenopplæring i Hordaland, lokalisert i Bergen, Sotra, Stord og Voss. Liste over alle fag i Hordaland kan du finne via lenken nedenfor.