Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Design og håndverk

Design og håndverk er en yrkesfaglig utdanning. Utdanningen kan føre fram til fagbrev eller yrkeskompetanse, avhengig av hvilke fag du velger. Undervisninga er på deltid og tilrettelagt for voksne som ønsker å kombinere jobb og utdanning.

OPPLÆRINGSTILBUD 2020-21

Fag som undervises sammen med lærlinger. Starter august 2020. 

Kurset går med forbehold om at det opprettes klasse med lærlinger!

Søknadsfrister 1. mai (oppstart august) og 15. november (oppstart januar)

Søknadsfristene er ikke absolutte, men vi kan ikke garantere behandling av søknader som kommer inn etter fristen. Vi prioriterer søkere med voksenrett, men alle kan søke.Vi tar forbehold om nok søkere med voksenrett.

Voksne deltakere og lærlinger rundt et bord. Foto: Silje Holte


 Design- og håndverksfag sammen med lærlinger

Vi tilbyr opplæring sammen med lærlinger i:

Det er en absolutt forutsetning at du har tilstrekkelig erfaring fra yrket for å søke opplæring sammen med lærlinger. Undervisningen er lagt til en dag i uken over ett år. Utdanningen blir avsluttet med en teorieksamen på vg3-nivå som du trenger for å ta fagbrev som praksiskandidat.

Kurs går med forbehold om det opprettes klasser med lærlinger!

Undervisningen er lagt til Årstad videregående skole (kart).

Alle fag i Hordaland

Dersom du ikke kan finne faget du ønsker på sidene våre kan du undersøke om det finnes ved et annet senter. Vi har fem Senter for voksenopplæring i Hordaland, lokalisert i Bergen, Sotra, Stord og Voss. Liste over alle fag i Hordaland kan du finne via lenken nedenfor.