Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Velkommen til eit virtuelt besøk ved Arna Vgs!

Bruk piltastene og datamus, eller trykk på mobilen for å røra deg rundt. Trykk òg på punkta som dukkar opp for meir informasjon.
PS! Hugs å bruka etasjeveljar og andre verktøy nede til venstre på skjermen for å raskare komma rundt i bygget! Vi oppdaterer stadig huset med ny info, så heng med!

Toppidrett

Vi tilbyr toppidrett for både yrkesfaglege og studiespesialiserande elevar. Du kan velje fotball, handball, e-sport eller individuelle greiner. Klikk på knappen under for å sende inn søknadsskjema.

Du finn meir informasjon om toppidrett HER
Esport har laga ei eige brosjyre om sitt tilbod

Søknadsskjema toppidrett

AKTUELT

Ungdata

I 2021 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Bergen kommune blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Bergen kommune, er det viktig at så mange som mulig deltar. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 5 til 7.

Informasjon om gjennomføring av undervisningsevaluering 2020 /21

Elevane skal evaluere undervisninga til lærarar. Den enkelte elev skal svare på evalueringa éin eller fleire gongar. Talet på evalueringar avheng av kor mange av eleven sine lærarar som skal evaluerast. Det er også mogleg at ein elev ikkje skal evaluere nokre grupper. Det er skoleadministrator frå kvar skole som har bestemt kva grupper som evaluere. Spørsmåla er like for alle fag/undervisningsgrupper, og elevane vil svare for sine grupper samla gjennom éi innlogging og éi samleside med elektroniske skjema.

Sjå fleire saker