Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Skolehverdagen

På U. Pihl vil du som elev bruke Its Learning aktivt for å hente informasjon og for å kommunisere med lærerne dine. Husk at du kan laste ned Its Learning sin app på din mobil. Er du foresatt er det også en god del informasjon til deg på nett. Timeplanene og aktivitetskalenderen er åpen for alle.

rutiner,  planer og Elevmedvirkning

Skoledagen

Vår skoledag starter kl 0800 og avsluttes kl 1520, der det er plass til 8 timer hver dag.

Går du på studiespesialiserende har du ca 30 timer i uken. Går du idrettsfag har du ca 35 timer i uken.

Timeplanen finner du på nett. På fredagene har vi fagdager.

Når du åpner vår timeplan må du huske å velge hvilken klasse du vil se timeplanen for og riktig uke. Du kan også finne timeplanen til alle våre lærere.

Timeplanen

 

Fredagsplan

Fredagstimeplanen (=fagdagsplan) finner du også på It's learning i faget Elevinfo.

Fredagstimeplan

 

Skoleruten

Skoleruten 2017/2018 finner du som en pdf, som du kan skrive ut. Denne viser alle elevenes 190 skoledager og de ulike skoleferiene.

skolerute-2017-2018.pdf

 

Prøveplan

Hver klasse har sin egen prøveplan. Denne ligger på Its learning i faget Elevinfo og den ligger på klassesiden. 

Midttime - studietid

Hos oss vil enkelte av elevene få midttimer i løpet av uka. Vi oppfordrer elevene å bruke disse timene til studiearbeid. Elevene kan bl.a. benytte biblioteket som stille arbeidsrom.

 

Aktivitetskalender 

Alle våre aktiviteter gjennom skoleåret samler vi i en googlekalender. Her kan du følge med fra dag til dag hva som er viktig å huske på.

Denne kalenderen finner du igjen på Its learning og du finner den på infoskjermene på skolen. Du blir minnet på ulike frister f. eks oppmelding til privatisteksamen, søknadsfrist i lånekassen, frist for fagvalg, og spesielle aktiviteter, tur etc.

Du kan også legge til kalenderen i din egen googlekalender, lenken er:

 Elevrådet

Elevrådet er valgt av våre elever. Det består av tillitsvalgte fra hver av de tolv klassene ved skolen. Vi har et aktivt elevråd som jobber for at elevene er med å påvirke sin egen skolehverdag. De jobber for at elevene skal vise engasjement også ut over egen skolegang. Dette gjør de gjennom egen aktivitetsdag til inntekt for SOS barnebyer.

Skolemiljøutvalget

Skolemiljøutvalget er et organ som ligger under skolens Arbeidsmiljøutvalg. I dette utvalget skal elevene ha flest medlemmer. Utvalget skal gi råd til skolen i arbeidet med skolemiljøet, men har ikke rett til å fatte bindende vedtak. Skolemiljøutvalget kan også be skolen sette inn tiltak for å bedre det fysiske og det psykososiale miljøet på skolen.

Skolemiljøutvalget har følgende medlemmer:

Nye representanter velges ved skolestart