Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

til foresatte

Praktisk informasjon om fraværsrutiner, skolereglement, vurdering, mulighet for foreldrepålogging i skolearena, skolerute og kalenderinformasjon.

Vi ønsker samarbeid

Informasjon om fravær

Eleven er pliktig å melde fra om fravær samme dag. Dette kan eleven gjøre ved å sende en melding til sin kontaktlærer på Its learning, bruke kontaktlærers epost eller sms dersom kontaktlærer har avtale om dette.

Skal eleven søke seg fri?

Dersom fraværet varer fra 1-3 dager sendes søknad til kontaktlærer. Dersom fravær varer ut over 3 dager sendes søknad til rektor. Søknader om ferier innvilges ikke.

Søknad til rektor

 

 

Foresatte får informasjon om elevens fravær

Kontaktlærer sender informasjon om elevens fravær (dersom eleven er under 18 år) hjem til foresatte på epost. Varslingen kommer fire ganger i året:

  • 15. september
  • 15. november
  • 15. februar
  • 15. april

Informasjonen fra oss inneholder også oversikt over antall anmerkninger eleven eventuelt har fått. Dersom du ikke mottar slik varsling er det viktig at du tar kontakt med skolen. Vi har da sannsynligvis ikke registrert epostadresse til foresatt.

Bibliotek

Følg med i vår aktivitetskalender

Vi har en googlekalender med viktig info fra dag til dag, og oppfordrer foresatte til å følge med på elevenes aktiviteter og frister.

Skoleruten for 2017/2018

Denne finner du som en pdf. og kan skrives ut. Her er en oversikt over elevenes 190 skoledager samt skoleferiene. Vi ber dere legge merke til vinterferie og påskeferie som dette skoleåret er slått sammen til en lang ferie!

Informasjon om vurdering

Som foresatt kan du få tilgang til alle elevens vurderinger som legges inn av faglærer i det enkelte fag i Skolearena. Dette gjelder for elever som er under 18 år.

Mer om foreldrepålogging

Skolereglement

Hordaland fylkeskommune har et felles skolereglement som gjelder alle skoler i fylket. Dette bygger selvsagt på opplæringsloven.

Skolereglement