Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Undersøking om sosiale medium

I løpet av veke 40-42 vil elevane på Sandsli vgs få tilbod om å delta i ei undersøking om livet på sosiale medium. Undersøkinga er ein del av eit samarbeid mellom Bergen kommun,e Folkehelseinstituttet, Høgskulen på Vestlandet og Hordaland fylkeskommune om ungdom og livet på sosiale medium. Undersøkinga er anonym og det er frivillig for elevane å delta.

Påmelding til foreldremøte om Ungdom og rus

Torsdag 1. oktober klokka 18:00 inviterer vi til foreldremøte med politiet om temaet ungdom og rus. Du finn meir informasjon i påmeldinga i lenka under.

Påmelding foreldremøte "Ungdom og rus"

Artikkelarkiv

Håpet

Håpet

Torsdag 29. oktober har alle elevar på Sandsli vgs innsamling til Håpet-prosjeketet i Taubaté, Brasil. Elevane finn ein stad å jobbe den dagen og samlar inn 350 kr til Håpet. Pandemisituasjonen i år kan gjere det vanskeleg å få jobb, men elevane kan kanskje få betalt for å vaske, rydde eller måle heime? I forkant av innsamlinga har Vg1-elevar eit tverrfagleg samarbeidsprosjekt som blir avslutta onsdag 28. oktober. Tine H-E Andreassen Lopes, dagleg leiar på Håpet, har besøkt Vg1-klassane for å informere om arbeidet i Brasil og kor viktig bidraget frå Sandsli vgs er.

Busstreik

Busstreik

Undervisinga vil gå som vanleg ved vidaregåande skular i Vestland om det skulle bli busstreik frå laurdag 26. september. Elevar må melde ifrå til faglærarane sine og kontaktlæraren om dei ikkje kjem seg til skulen. Dei vil ikkje få fråvære. Vi vil også oppmode alle elevar om å finne alternative reisemåtar, til dømes gå, sykle eller samkøyre.

Artikkelarkiv