Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

nyttig informasjon

Programfag til valg for vg2 og vg3

Her finner du informasjon om de ulike fagene du kan velge på Studiespesialisering og Medier&kommunikasjon vg2 og vg3. Du må velge fag innen midnatt søndag 24.januar. Fag som mangler kommer om kort tid.

Informasjon om smittesituasjonen

18.januar 2021

I dag mandag 18.1.21 har regjeringen bestemt at nasjonalt tiltaksnivå for ungdomsskoler og videregående skoler nedjusteres fra rødt til gult nivå fra og med onsdag 20.1.21. Bergen kommune og Vestland fylkeskommune følger de nasjonale tiltakene.

Dette innebærer at all undervisning fra og med onsdag 20.1.21 skjer på skolen etter ordinære timeplaner som på gult nivå. I morgen er vi fremdeles på rødt nivå med delt hjemmeundervisning og fysisk undervisning på skolen.

Timeplanene i webuntis vil bli oppdatert.

 

Les mer

Åpne kvelder

Tirsdag 2. og torsdag 4.februar inviterer vi elever i 10.klasse og foresatte til Åpen kveld på skolen.
NB! Plassbegrensning. Egen påmeldingsfunksjon blir lagt ut her.

Foreldremøter vg1

Les mer på føresette-siden

Ungdataundersøkelsen 2021

I 2021 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Bergen kommune blant elever i videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 5 til 7.
Les mer om ungdata, hva det blir spurt om og personvern.

Undervisningsevaluering 2020/2021

Det er besluttet at videregående skoler i Vestland skal gjennomføre en undervisningsevaluering. Målet med evalueringen er at den skal være et verktøy for kvalitetsutvikling i den videregående opplæringen i fylket.

Les mer