Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

ASHES TO ASHES - en hyllest til Mozart og Bowie

Storprosjektet ved Langhaugen videregående skole 2018 blir en spenstig krysning mellom musikk og tanker fra nylig avdøde David Bowie – og Requiem av W. A. Mozart. Vi ser mange koblinger mellom disse to musikkpersonlighetene: Requiem-tematikken, en retning bort fra verden, to komponister/musikere med svært spesielle personligheter og samtidig store kontraster som gir mulighet for overraskelse og nytenkning.

grieghallen2018.jpg

Forestillingen blir en sterkt visuell forestilling på ca. 100 minutter, med dansen i sentrum og med orkester, storband, band, kor og en rekke andre besetninger. Vi lover at publikum skal få se og høre noe de aldri har sett før, eller får oppleve igjen.

Store deler av Mozarts Requiem og en rekke kjente Bowie-låter som Ashes to Ashes, Life on Mars og Fame blir fremført med dans til. Nivået på elevene våre er høyere enn noen gang, og vi har mange dyktige musikere og dansere å ta av for å lage en strålende forestilling.

Dette er en stor produksjon, og en rekke lærere arbeider med prosjektet hele året. Storprosjektet på musikk-dans-drama på Langhaugen involverer alle våre 170 elever på musikk og dans i en og samme forestilling.

Forestillingen vil også markere danselinjen på Langhaugen sine første 20 år. Vi er eneste skole i Hordaland som tilbyr videregående skole med fordypning i dans, et tilbud vi er veldig stolte av.

ASHES TO ASHES – en hyllest til Mozart og Bowie spilles i Grieghallen søndag 18. februar kl. 14 og 19, og mandag 19. februar kl. 12 og 18. Billetter kjøper du på eller i Grieghallens billettkontor.

Dersom du kan tenke deg å støtte forestillingen gjennom annonsering i programheftet vårt, kontakt oss på post.las@hfk.no