Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Russ 2018: Informasjonsmøte for foresatte

russogbil.jpg

For første gang vil politiet i Bergen i samarbeid med Hordaland fylkeskommune invitere foreldre som har russ våren 2018, til et informasjonsmøte. Politiet er godt i gang med arbeidet for årets russekull, men ønsker foreldre med på laget for å støtte opp om arbeidet. Møtet finner sted onsdag 21. februar kl. 18.00-19.30 på Amalie Skram videregående skole, Hans Tank (auditorium).

Alle ønsker at russen skal ha en trygg og god russefeiring. Målet med samarbeidet er derfor å skape klare rammer for russen, slik at de kan oppleve russetiden på en positiv og sikker måte, uten varige negative konsekvenser. 

Politi, helsesøster, hovedrussestyret og opplæringsavdelingen vil være til stede på møtet. Det vil bli informert om arbeidet rundt russen, utviklingen de siste årene, trender, utfordringer, arrangement, og hva vi i fellesskap kan gjøre for å bidra til trygge rammer. 

Møt opp og få innspill om hvordan dere kan støtte og engasjere dere i ungdommene gjennom russetiden.

For å få oversikt over hvor mange som kommer, ber vi om påmelding via denne linken https://www.hordaland.no/nn-NO/kalender/russ-2018---informasjonsmote-for-foreldre/ innen fristen mandag 19.02.2018.