Laksevåg videregående skole er en skole med et stort mangfold, både når det gjelder mennesker og fag. Vi har fire verdier: Åpenhet, ansvarlighet, tydelighet og verdsetting. Vi ønsker deg velkommen til Laksevåg videregående skole - her vil du trives!

En skole i samspill!

Med et godt utrustet bibliotek  og et studieverksted hvor du kan fordype deg i ulike fagfelt, ligger forholdene til rette for god læring. Elevene har fine samlingssteder både i aula og kantine, som blir brukt både i sosiale og faglige sammenhenger.

Som elev hos oss vil du bli en del av et sammensveiset og godt elevmiljø der du blir sett og gitt gode muligheter.

Har du spørsmål rundt det praktiske så vel som det faglige, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi tar med glede imot både ungdommer og foreldre for omvisning og samtaler hele året.

Skolen ligger sentralt plassert på Laksevåg, ved foten av Lyderhorn. Vi er bare fem minutter fra Bergen sentrum og har gode bussforbindelser i alle retninger.

Skolens historie
_mWF1444.jpg
Aulaen i A-bygget

Lokaliteter

Laksevåg vgs har to bygninger.
I A-bygget finner du biblioteket og klasserom til påbygg og lærlinger. Her treffer du også helsesøster og skolepsykologen.
I B-bygget finner du hovedadministrasjon med blant andre rektor, yrkesfagavdelingene og ikke minst kantinen.

B_Bygget_vår.JPG

Profilbilde av Ingvar Jarle Nilssen

Ingvar Jarle Nilssen

Sentralbord og kontortjeneste

Hovedadministrasjonen ved Laksevåg vgs finner du i B-bygget.

Skolens sentralbord er betjent:

• mandag til fredag: 08:00 - 15:30

Her tar de seg blant annet av elevbevis, karakterutskrifter, vitnemål og busskort.

Hvis du trenger drosje til og fra skolen på grunn av sykdom eller skade, må du ta kontakt med kontoret før klokken 11:00 dagen før bestillingen skal tre i kraft.  Skolen må ha dokumentasjon  (lenke til skjema) fra lege/psykolog, denne skal inneholde diagnose, transportbehov (spesifisering av at det er behov for drosje) og tidsrom for behovet. Kan gjerne sendes som vedlegg til post.lav@hfk.no.

Har du skadet deg på vei til eller fra skolen, eller i skoletiden, må du melde fra til kontoret slik at det blir fylt ut skademelding.

Elever er forsikret for personskade, men tap og skade på materiell dekkes av den enkeltes innboforsikring.

Husk å gi skolen beskjed så snart som mulig ved endring av adresse, telefonnummer, epostadresse til elev og foresatte.
Ved navneendring må vi ha kopi av bekreftelse fra Folkeregisteret/Skatteetaten.

Administrasjonsleder
Profilbilde av Siren Ingveig Larsson

Siren Ingveig Larsson

Førstekonsulent
Profilbilde av Janet Lillian Ulvøen

Janet Lillian Ulvøen

Førstekonsulent
Profilbilde av Berly Hansen Øritsland

Berly Hansen Øritsland

Besøksadresse:

• Laksevåg videregående skole
  • Gravdalsrinden 47
  • 5164 Laksevåg

Postadresse:

• Laksevåg videregående skole
  • Postboks 24, Ytre Laksevåg
  • 5848 Bergen

Veien til oss

Skolen ligger sentralt plassert på Laksevåg ved foten av Lyderhorn. Vi ligger bare fem minutters kjøring fra sentrum og har gode bussforbindelser i alle retninger.

Vi har egen skolerute 49 om morgenen fra Bergen vest. Legg spesielt merke til at bussen fra Håkonshella/Mathopen nå starter fra Alvøen kai.

Fra sentrum går bussene 16 og 17 via Laksevåg.

Alle busser retning Sotra, Loddefjord og Askøy stopper ved Lyngbøveien 555 (stoppet ved Damsgårdtunnelen). Herfra er det 5 - 10 minutter å gå til skolen.