Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

praktisk informasjon

Røde Kors leksehjelp

Røde Kors har leksehjelp i kantinen kvar onsdag kl. 15:30. På grunn av smittevern har dei avgrensa tal med plasser. Lenke til påmelding blir lagt ut på It’s learning kvar uke. Har kan du også seie kva du trenger hjelp til.

Alle som møter opp registrere inn med namn og mobilnummer. Det er viktig at du respekterer dei reglene Røde Kors har satt opp. Sjuke personar skal ikkje møte opp!

Informasjon om mulig streaming av undervisning

Ved bruk av streaming kan elevane heime i sanntid sjå og høyre når lærarar instruerar. Elevar på skulen kan då i einskilte tilfeller bli streama ut til medelevar som er heime. Direktør for opplæring og kompetanse ønskjer å innhente løyve til å gjere dette frå anten elevane sjølve eller føresette.  Dette vil bli gjort i løpet av nærmaste framtid.

Streaming av undervisning

 

Smittesituasjonen ved Fyllingsdalen videregående skole – oppdatert 12. oktober:

Smittesituasjonen ved Fyllingsdalen vgs

Nytt

Smittesituasjonen ved Fyllingsdalen videregående skole – oppdatert 13. oktober

Smittesituasjonen ved Fyllingsdalen videregående skole – oppdatert 13. oktober

Fredag 9. oktober om kvelden fikk vi beskjed om at en elev og en lærer har testet positivt på Covid-19, og tirsdag 13. fikk vi beskjed om at en elev til har testet positivt. Verken elevene eller læreren har vært på skolen på lengre tid, derfor blir ingen nye elever eller lærere satt i karantene. Dette er bekreftet av smittevernkontoret.

Båttur til Valhall - ein dramapedagogisk oppleving med 3. klasse

Båttur til Valhall - ein dramapedagogisk oppleving med 3. klasse

…me var på båttur, for all del. Men, det var ikkje båtturen eg ville fortelje om då eg kom heim. Nei, det var OPPLEGGET til tredjeklasse, til dramaklassen, som overvelda meg. Og då meiner eg ikkje vikingspelet dei hadde laga. Nei, det var ei framvising av korleis dramafaget kan brukast når barn og unge skal lære…

Fleire saker