Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Interessant ekskursjon til CCB Ågotnes

CCB november 18.jpg

Kjerneverdiene våre skal sikre god atferd mot felles mål, fortalte sikkerhetssjefen da studentene på 1. maskin heltid besøkte CCB på Ågotnes.


Sikkerhetsbevisst, handlekraftig og lagspiller er Coast Center Base (CCB) sine kjerneverdier, og produktene de tilbyr er blant annet havne- og logistikktjenester, vedlikehold av oljerigger og subsea-utstyr.

Tema for dagen var HMS og sikkerhet, og studentene fikk godt innblikk i hvordan bedriften jobber med risikoanalyser, barrierer, opplæring og trening, kontinuerlige forbedringer, avfallshåndtering og beredskap.

Nedgang i oljeprisene gjorde at bedriften måtte gjennom både nedbemanning og kraftig omstilling. Nå har de skaffet seg den berømte flytedokken fra Laksevåg, og er klar for å utvide sine forretningsområder. De har gått inn i skipsnæringen, og kan blant annet tilby vedlikehold av store skip.

Nå er det bedre tider, og vi er optimistiske med tanke på fremtiden. Dere på Fagskolen har den kompetansen vi er på jakt etter, og dere er velkommen til å søke jobb her hos oss, sa sikkerhetssjefen Pål Samuelsson (KHMS-leder) i CCB.

Pål Samuelsson (KHMS leder) i CCC (Foto: Oddvar Monslaup/FIH)

 

  CCB sine kjerneverdier (Foto: Oddvar Monslaup / FIH)