Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Katteli

Bergen Katedralskole har en egen  hytte på Mjølfjell.

Katteli

 

Ønsker du å dra på tur til fjells? Benytt deg av sjansen til å besøke "Katteli", Bergen Katedralskoles enestående hytte ved Mjølfjell. Den ligger sentralt for turer hele året.

Beliggenhet

Katteli ligger omkring syv kilometer fra Mjølfjell stasjon i retning mot Upsete. Hytten ligger like ved Mjølfjell Vandrerhjem. Toget stopper på noen ruter ved Ørneberget stasjon som ligger rett ovenfor Katteli. (Stopp kan bestilles på de andre rutene). Det er bilvei helt fram til hytten.

Om hytten

Hytten har 11 rom med 4-6 køyer i hvert rom. Nye bad med 4 separate dusjrom. På loftet er det en leilighet med 3 senger, dusj, toalett og et oppholdsrom. Av fellesrom er det peisestue, spisesal og et stort, fullt utstyrt kjøkken. Hytten er utstyrt med stereoanlegg med USB-inngang. På loftet er det mulig å spille bordtennis.

Turmål

Om vinteren er Katteli et godt utgangspunkt for både lange og korte turer. Upsete, Mjølfjell, Øykjafonn og Fossdalsskavlen er bare noen av de mange turmålene. Terrenget egner seg også ypperlig til turer vår, sommer og høst.

Utleie

Priser og kontaktinformasjon finner du på Katteli sin facebookside.