Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Rådgivere, elevinspektør, helsesøster og IT-tjenesten

Rådgivere

Rådgivertjenesten på Bergen Katedralskole består av flere personer som holder til forskjellige steder på skolen og jobber med elever fra hele skolen eller fra de forskjellige avdelingene.

Voksenopplæringen og Avdeling Kyrre har egne rådgivingstjenester.

Sosialpedagogisk rådgiver Profilbilde av Eli Grinde

Eli Grinde

Send e-post

Sosialpedagogisk rådgiver Eli Grinde har kontor i 2. etasje på Tanks (T217). 

Sosialpedagogisk rådgiver skal være en støttespiller for elevene og i det den enkelte måtte ønske å snakke om eller ha hjelp til. Dette omfatter alt fra samtaler omkring helse, trivsel, venner og familie, til hjelp til tilrettelegging av skolearbeid og prøver.

Hun har «åpen dør» slik at elever kan komme uten avtale, eller lage avtale ved å sende melding på It's Learning. Hun er på skolen alle dager, men har også undervisning. (Se timeplan på kontordøren).

 

Utdannings- og karriereveiledningsrådgiver Profilbilde av Gunnar Fjon

Gunnar Fjon

Send e-post

Utdannings- og karriereveiledningsrådgiver Gunnar Fjon har kontor i 2. etasje Tanks (T217).

Utdannings- og yrkesveiledningsrådgiver sin oppgave er å hjelpe elever med å orientere seg i forhold til utdanning og karrieremuligheter.

Gunnar Fjon har «åpen dør» slik at elever kan komme uten avtale, eller lage avtale ved å sende melding på It's Learning. Han er på skolen alle dager, men har også undervisning. (Se timeplan på kontordøren).

Elevinspektør

Elevinspektør er kontaktperson for elevrådet, elevsamfunnet Hugin og russen, og har ansvar for elevaktiviteter, foreldremøter med mer. Elevinspektør er også ansvarlig for skoleturer til Katteli.

Elevinspektør Profilbilde av Svanhild Furuhaug

Svanhild Furuhaug

Send e-post

Elevinspektør Svanhild Furuhaug har kontor i 2. etasje på Tanks (T215). Elevinspektøren har "åpen dør" slik at elever kan komme uten avtale, eller man kan lage avtale ved å sende melding på It's learning. Hun er på skolen alle dager men har også undervisning. (Hun har kontortid mandag og torsdag kl. 08.15-11.30. Se ellers timeplan på kontordøren).

Helsesøster

Helsesøster Profilbilde av Astrid Steinsland

Astrid Steinsland

Send e-post 94500551

Helsesøster Astrid Steinsland har kontor i øverste etasje i K-bygget på Katten (inngangen nærmest Kantinen). Hun har "åpen dør", som betyr at elever kan komme uten timeavtale. Du velger selv hva du vil snakke med helsesøster om, og hun har selvsagt taushetsplikt.

Les mer om skolehelsetjenesten på Katten

 

IT-Tjenesten

IT-tjenesten på Bergen Katedralskole deler sin tid mellom alle avdelingene på skolen. Du finner oss i 2. etasje på Tanks (T218) og rom 007 på Senter for voksenopplæring i Kalfarveien 2.

Les mer om IT-tjenesten på Katten