Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Skolekonkurranse Automatisering

aut3.JPG
aut4.JPG

Elevene på Bergen Maritime vgs både vg2 og vg3 deltok i skolekonkurranse i automatisering

Hver klasse konkurrerte en dag hver hvor de gjennomførte 4 arbeidsoppdrag i grupper på 2 og 2. Arbeidsoppdragene var tidsbegrenset til 1 time per. oppdrag og var relevant til automatiseringsfaget. Det ble konkurrert i temaer som pneumatikk, elektropneumatikk, tegning og oppkobling av motorstyring med dreieretning, sluttkontroll, HMS/risikoanalyse og komponentnavn m/beskrivelse. Siste skoledag før jul ble de to beste lagene premiert med heder og ære samt en pose twist. Hans-Andre Skjerven og Preben Hauan fra 2AUTa stakk av med en knepen seier med 0,5 poeng foran 2. plassen som gikk til Arnt Nikolai Klepsvik og Mats Johannesen Husum fra 2AUTb.

 Det vinnende laget fra Vg2 Automatisering på Bergen Maritime vgs. er nå kvalifisert til fylkeskonkurransen for Vg2 Automatisering som skal avholdes 09. mars. Her vil laget møte andre lag fra andre skoler i Hordaland og konkurrere om en plass i fylkeskonkurransen for Vg3 Automatisering som avholdes 10. mars. Det vinnende laget fra fylkeskonkurransen for Vg3 Automatisering vil representere Hordaland i Automatiseringsfaget under Skole-NM 2017 på Lillehammer 26. og 27. april 2017.

 Skolekonkurranse har også vært gjennomført for elevene på Vg3 Automatisering hvor det vinnende laget her blir direkte kvalifisert til fylkeskonkurransen for Vg3 Automatisering. Skoler som deltar i Prosjekt Skolekonkurranse for Automatisering er; Austrheim vgs., Bergen Maritime vgs., Rubbestadneset vgs., Slåtthaug vgs. og Stord vgs.

Jon Eirik S. Darre

Faglærer Automatisering/Nettverkskoordinator Elektrofag HFK

Bergen maritime vgs.