Askøy videregående skole - din skole i nærmiljøet.

Innsats for læring!

Askøy vgs er din skole i nærmiljøet. Velger du oss, slipper du å stå i kø.

Hos oss får alle elever tilbud om tur eller utplassering i utlandet. Vi har blant annet to klasser i Tyskland – Vg2 elektrofag og Vg2 studiespesialiserende. For de andre yrkesfagene blir det gitt tilbud om praksis/utplassering i utlandet. Studiespesialiserende får tilbud utenlandsturer.

Klikk for å se brosjyren

Askøy vgs er en MOT-skole.

Skolen har egen gymgruppe for elever som ikke finner seg til rette i ordinær undervisning.

Skolens ledelse

Rektor er skolens pedagogiske og administrative leder og har ansvaret for skolens daglige drift. Hun har ansvaret for at skolemyndighetenes vedtak blir satt i verk, og for at skolens interesser ellers blir ivaretatt på beste måte. Rektor har særlig ansvar for å søke å tilrettelegge for gode arbeidsforhold på skolen.

Assisterende rektor skal hjelpe rektor i arbeidet med den daglige ledelse av skolen, og har hele skolen som arbeidsområde.

Profilbilde av Oddvar Skråmestø

Oddvar Skråmestø

Assisterende rektor
Profilbilde av Inge Arild Næss

Inge Arild Næss

Avdelingsleder studiespesialiserende

Språk-, økonomi- og samfunnsfag/ realfag og kroppsøving
Profilbilde av Axel Ivar Hansen

Axel Ivar Hansen

Avdelingsledere yrkesfag

Helse- og oppvekst, spesialpedagogiske tiltak
Profilbilde av Åse Stensland

Åse Stensland

Bygg- og anleggsteknikk, elektrofag, teknikk- og industriell produksjon
Profilbilde av Thor Andreassen

Thor Andreassen

Studieinspektør

Studieinspektøren har særlig ansvar for oppsetting av timeplan og koordinering av de ulike programfagene. Han har også ansvaret for å tilrettelegge det faglig-/pedagogiske samarbeidet på skolen.

Studieinspektør
Profilbilde av Svein Erik Ellingbø

Svein Erik Ellingbø

Send e-post 57 30 78 08

Elevinspektør

Hos elevinspektøren kan du få hjelp med praktiske utfordringer i skolehverdagen. Hun er  kontaktleddet mellom skolens ledelse og elevrådet, og om du har saker du vil at elevrådet skal ta opp kan du gå til henne.

Elevinspektøren  har et overordnet ansvar for elevenes helse, miljø og sikkerhet. Hun samarbeider med helsesøster, og   kan hjelpe elever som er bekymret for eget eller andres bruk av rusmidler, eller har andre spørsmål som plager dem.

Elevinspektør
Profilbilde av Elin Kumle

Elin Kumle

Administrasjon

Administrasjonsleder
Profilbilde av Camilla Cecilie Hauge Vikane

Camilla Cecilie Hauge Vikane

Skolens kontor finner du i 2. etasje (rom nr 222).
Personalet på kontoret hjelper deg med praktiske ting og opplysninger.

På kontoret kan du få kjøpt skolebevis dersom du ønsker det. Dette koster kr 50,00.
Skolebevisene er gyldig for skoleåret og må fornyes hvert år. Skolebevis er ikke godkjent som legitimasjonskort i bl.a. post og bank.

Ring 57 30 78 00

Konsulenter