Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Elevtjenester

Skolen har forskjellige tjenester for å hjelpe deg som elev. Vi har samlet noen av disse tjenestene her.

Rådgiver og elevinspektør

RÅDGIVERE

Våre rådgivere kan gi deg råd og veiledning i valg av fag og videre utdanning slik at du finner det som passer best for deg. De kan også hjelpe deg med personlige og sosiale spørsmål som har betydning for opplæringen.

Rådgivere har taushetsplikt, og de hjelper deg der du måtte trenge det i skolehverdagen.

Ønsker du å snakke med en av rådgiverne kan du enten komme innom kontoret deres eller det kan avtales tid på e-post. Kontoret til rådgiver Aina på hovedbygget, ligger i 1. etasje ved resepsjonen.

Kontoret til Kurt på HI-bygget, ligger i 2 etasje, vis a vis elektroavdelingen.

 

ELEVINSPEKTØR

Elevinspektør skal jobbe for at elevene blir ivaretatt på best mulig måte på skolen. Jeg samarbeider med elevrådet, skolemiljøutvalget og russestyret, og jeg er involvert i skolenes sosiale aktiviteter som for eksempel konserter og aktiviteter i midttimen.

 

Forebyggende og oppfølgende tiltak i forhold til fravær/frafall, atferdsproblemer, rus og mobbing er blant mine hovedoppgaver, og jeg er bindeledd mellom skolen og eksterne instanser som PPT, politi og barnevern. Hvis du trenger hjelp til å løse vanskelige forhold på skolen, eller har spørsmål, kan du komme innom på kontoret mitt i 1. etasje (ved resepsjonen) eller sende meg en e-post

Elevinspektør
Profilbilde av Hermund Solvi

Hermund Solvi

Send e-post 57308515

HELSESØSTER

Tove Linn Øren er helsesøster på skolen. Hun er tilstede tirsdag og fredag samt en mandag i måneden. Det henger oppslag om dette på døren. Helsesøster kan henvise videre til psykolog.

Vanlige samtaleemner med helsesøster er: foreldre, skilsmisser, sykdom i familien, pubertet, kjæreste, vennskap, angst, depresjoner og spiseforstyrrelser. Du kan få resept på prevensjon og teste deg for klamydia. Skolehelsetjenesten har taushetsplikt

 

Du kan ringe og bestille tid eller bare komme innom.

Kontoret til helsesøster ligger i 1. etasje inngang A

Helsesøster til tilstede

Helsesøster Tove Linn Øren er tilstede følgende dager og tidspunkt:

Tirsdag og fredag 08 - 15. Bortsett fra fredag 27.04 (avspasering)

Følgende mandager: 22.01, 19.02, 19.03, 08-15