Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Tilrettelagte grupper

Vi tilbyr opplæring i tilrettelagte grupper for elever som har behov for det. Gruppene er knyttet opp mot et utdanningsprogram. Opplæringa tar utgangspunkt i de fagene, eller deler av fagene, som eleven kan mestre. Eleven får et kompetansebevis som viser hvilke mål i læreplanen som er gjennomført.

Vi tilbyr

Årstad videregående skole har lang tradisjon for, og høy kompetanse i opplæring av mange forskjellige elevgrupper som profiterer på å lære gjennom arbeidslivslignende produksjon.  Avdeling Tilrettelagt tilbyr opplæring på tre ulike nivå: 

Tilbudene er knyttet opp disse utdanningsprogrammene:

 

Hvorfor velge et tilrettelagt opplæringstilbud hos oss?

Utdanningstilbudene er praktisk og arbeidsrettet. Vi legger vekt på å utvikle yrkesfaglig kompetanse og sosial handlingskompetanse. Du vil få tett oppfølging av kompetente og erfarne pedagoger og assistenter. Skolen har nye og velutrustede lokaler og et godt psykososialt læringsmiljø.  

Vi samarbeider med et stort nettverk av bedrifter og virksomheter der elevene i perioder blir utpassert som en del av utdanningen. Alle som får plass på et av våre tilrettelagte tilbud, vil følge en individuell opplæringsplan (IOP).

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON