Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

Velkommen til nytt skoleår!

Vi gleder oss til å se deg på Årstad vgs mandag 17.august.

Oppstart dette året er påvirket av smitteverntiltak på skolen som følge av Corona-pandemien. Vi er opptatt av å sikre at både elever og ansatte skal kunne arbeide under trygge forhold og i tråd med den til enhver tid gjeldende smittevernveileder. Mer detaljert info også for lærlinger finnes i lenken under.

Info om skolestart mandag 17 august

Elev-PC 2020/2021

06.07.2020 åpner vi for bestilling av elev-pc. Informasjon om elev-pc for kommende skoleår finner du via lenkeknappen under. Maskinene blir i år levert av Komplett.no og elevene kan velge mellom tre modeller (to Windows-maskiner, og en Mac). Årstad stiller ingen spesielle krav til maskinen. 

Info om elev-pc
Treng du tilrettelagt undervisning i kroppsøving?

Treng du tilrettelagt undervisning i kroppsøving?

Du kan no laste ned eit skjema og ta det med til legen, som kan finne alternative øvingar til deg. Slik kan du delta i undervisningen sjølv om du til dømes har ei skade, og ikkje misser karaktergrunnlaget i dette faget.

Bygging av minihus gav 100 000 kr til Kirkens Bymisjon

Bygging av minihus gav 100 000 kr til Kirkens Bymisjon

– Vi er svært takknemlege over at elevane ville støtte oss, seier Arne Lynngård, dagleg leiar i Kirkens Bymisjon i Bergen etter å tatt i mot 100 000 kroner frå elevar ved tre vidaregåande skular i Bergen.

Sjå fleire saker frå Årstad videregående skole