Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Praktisk informasjon

60 minutters skoletimer? Fraværsskjema?  Her finner du informasjon om praktiske ting og tang som berører hverdagen på skolen.

Timeplan.jpeg

Organisering av  skoleuken

Her på Amalie Skram har vi undervisningstimer på 60 minutter. Skoledagen starter tidligst kl 08.15 og slutter senest kl 15.50. Dette er den ytre tidsrammen. Dagen deles inn i 6 undervisningstimer og 3 ganger i uken er lunsjpausen utvidet til 55 minutter.

Det er ikke lik timeplan alle ukene. Normalt har vi to timeplaner som bytter annenhver uke. På denne måten kan noen fag få uker med lengre sammenhengende undervisningsøkter. Amalie Skram har ikke fagdager/ blokkdager.

Les mer

 

AA_6552905_01.jpg

Elevfravær på Amalie Skram

Elever som har mer enn 10% fravær i et fag, vil ikke få halvårsvurdering eller standpunktkarakter i faget. Elever som kan dokumentere at fraværsgrensen er overskredet på grunn av helse- og velferdsgrunner, arbeid som tillitsvalgt, politisk arbeid, representasjon i arrangement på nasjonalt eller internasjonalt nivå, vil likevel ha rett til vurdering under forutsetning at læreren har forsvarlig vurderingsgrunnlag i faget.

Her kan du laste ned og lese fraværsreglene

AA_6552910_01 500px.jpg

Ordensreglement i HFK

Alle skolene i Hordaland fylkeskommune har felles adferds- og ordensreglement. Dette finner dere vedlagt.

Ordensreglement

 

 

 

 

Pc mac.jpg

IKT ved Amalie Skram

Amalie Skram videregående skole har det beste og mest fleksible AV utstyret som kan skaffes. Elevene og lærerne velger selv om de vil bruke Mac eller pc. Vi har en stor ikt-seksjon  i fjerde etasje med helpdesk bemannet av ikt-ledere, ikt-konsulent og ikt-lærlinger. Velkommen til oss!

Les mer

 

Aa_6552939_01Samtale.jpg

Privatisteksamen

Les mer på
HFK sine nettsider om privatisteksamen.

Spørsmål vedrørende privatisteksamen rettes til eksamenskontoret 

eksamen@hfk.no 55 23 95 55