Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Elevtjenesten

Her finner du rådgivere, elevinspektør, helsesøstre og psykologer. Vår oppgave er å legge til rette for at alle skal ha en best mulig skolehverdag og å gi konkret veiledning, råd og hjelp når du trenger det. Du finner oss i 4. etasje, og vi har alle "åpen dør".

HElsesøstre

Dette kan vi hjelpe med

Helsesøstrene på Amalie Skram heter Lise Klepsvik og Mona Thorbjørnsen. Her kan du få råd og veiledning i forhold til fysiske, psykiske og sosiale problemer som kan påvirke din helse og trivsel på skolen.

Vanlige samtaleemner er foreldre, skilsmisser, sykdom i familien, mobbing, pubertet, kjæreste, vennskap, angst, depresjoner og spiseforstyrrelser. Du kan få resept på prevensjon og teste deg for klamydia. Skolehelsetjenesten har taushetsplikt.

Tilbudet er gratis og avtalte timer føres ikke som fravær.

 

Åpningstider

Helsesøster er til stede alle ukedager. I fjerde etasje har vi "åpen dør" mellom kl. 09.00-14.00, og du kan komme uten timeavtale. Helsesøster kan henvise videre til skolens psykolog. 

Kom innom for å lage en avtale. 

  • Linn Therese Rydland (Tlf: 40918796) er tilgjengelig mandag, onsdag og fredag. Epost: linn.rydland@bergen.kommune.no

Rådgivere

Vi har tre rådgivere på Amalie Skram vgs. Alle rådgiverne har ansvar for studie- og yrkesveiledning (karriereveiledning), samt sosiale- og spesialpedagogisk rådgivning. Våre tre rådgivere har ansvar for hvert sitt trinn, og er å finne i fjerde etasje på rom 445, 446 og 448.

Velkommen til oss

Trinndelt rådgivning

Trinn 1
Profilbilde av Geir Sandøy

Geir Sandøy

Send e-post
Trinn 2
Profilbilde av Inge Leon Turøy

Inge Leon Turøy

Send e-post
Trinn 3
Profilbilde av Jorid Valestrand

Jorid Valestrand

Send e-post

Psykologer

 

 

 

Elevinspektøren

Elevinspektøren er leder for elevtjenesten og skal være et bindeledd mellom elevene og skolens ledelse. Elevinspektøren skal jobbe for at elevenes rettigheter blir ivaretatt på best mulig måte. Dette gjøres blant annet i samarbeid med skolens elevråd. I tillegg har elevinspektøren en viktig rolle i forhold til skolens sosiale aktiviteter som konserter, revy etc. Også her er elevrådet en viktig samarbeidspartner.

Forebyggende og oppfølgende tiltak i forhold til fravær/frafall, adferdsproblemer, rus og mobbing er også viktige arbeidsområder.

 Grete Rye er elevinspektøren vår ved Amalie Skram. Du finner henne på rom 447.

Profilbilde av Grete Karin Rye

Grete Karin Rye

Send e-post