Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

Elevaktiviteter

Vi ønsker at du skal trives som elev hos oss.  Vårt mål er å skape arenaer der elever kan treffes og bli kjent.  Et aktivt elevmiljø bidrar til både glade elever og gode resultater.  Hos oss kan du få brukt flere sider av deg selv, om du har lyst og tid.

_DSC_0007.jpg

Strandebarm

Det kan være litt skummelt å starte på en ny skole.  For at du skal bli bedre  kjent  drar alle elever på Vg1 til Strandebarm sammen med lærere, rådgivere og ledelsen. 

Vi går tur, lærer naturfag, gjennomfører turneringer, og om kvelden har vi underholdning og har det kjekt.  

 

 

Skolelag.jpg

Turneringer

Vi har mange dyktige fotballspillere på skolen.  Dette jentelaget viste at guttenes suksess ikke bare var et blaff.  De slo Sonans 15-0.  Vi ser frem til mange spennende fotballkamper i fremtiden også. 

 

revy.jpg

Revy

Med en utrolig mengde entusiasme og dugnadsarbeid ble Amalie Skram-revyen født.  Med spark til regjeringen, bergenspolitiet, paven, Skyss, Putin og Obama, leverte elevene en svært engasjert og morsom revy. Vi satser på at revyen skal bli en årlig foreteelse!

 

Kaffe diem2.jpg

Kaffebar

Bergens beste barista Christian Nesset fra Kaffemisjonen har holdt kurs for baristaene i Kaffe Diem i 3. etasje.  Utrolig god kaffe i friminuttet?  Et sted å slå av en prat med medelever?  Elever fra programområdet salg og service drifter kaffebaren vår, som er svært populær.

 

Trening.jpg

Trening

I forbindelse med idrettsanlegget har vi et kjempefint treningssenter på over 200m2.  Her kan elever og lærere trene, og det er organisert veiledning og oppfølging.