Det kan se ut til at du bruker en nettleserversjon vi ikke støtter. Finn en nyere versjon her

OM AMALIe SKRAM VIDEREGÅENDE SKOLE

Rødt nivå i uke 1 og uke 2 2022

Se plan for rødt nivå for de to første ukene etter juleferien.
Du som er elev på STUSP Vg2 og Vg3 har digital undervisning hjemmefra mandag og tirsdag i uke 1. Husk å ta med deg hjem skolebøkene du trenger til dette.
Trykk på lenken under for oversikt over når du skal ha digital undervisning hjemmefra og når du skal ha undervisning på skolen.
Husk følgende:
- Er du syk: hold deg hjemme
- Bruk munnbind
- Hold avstand
Plan for uke 1 og 2

Testing første skoledag (03.01.22)

Etter anbefaling fra smittevernmyndighetene vil Amalie Skram tilby hurtigtesting av alle elever og ansatte ,første skoledag på skolen. For alle Vg1 elever, samt Vg2 yrkesfag, vil det bli tilbudt hurtigtesting i første undervisningstime mandag 3. januar. For Vg2 og Vg3 elever på studieforberedende studieprogram vil det bli tilbudt hurtigtester onsdag 5. januar. Dette i henhold til plan for undervisning på rødt nivå.
 
Husk at det for tiden er pålagt å bruke munnbind i fellesarealene på skolen. Vi oppfordrer alle til å ha munnbind på til man har fått negativt svar på hurtigtesten første skoledag.
 
Vi minner ellers om de generelle smittevernreglene:
- Er du syk: hold deg hjemme
- Bruk munnbind
- Hold avstandTil pålogging i VIS

Bestilling av vitnemål
Skolen åpner igjen

Skolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene åpner igjen fra mandag 11. mai. Vi gleder oss til at alle elever og medarbeidere kommer tilbake til skolen. Vi jobber nå med en plan for hvordan skolen skal åpnes igjen, slik at vi etterkommer mål om regelmessig og ukentlig undervisning for alle på skolen samtidig som vi ivaretar hensynet til smittevern. Mandag 11. mai blir det ikke fysisk oppmøte på skolen, da har vi fortsatt nettundervisning. Det kommer en mer detaljert plan for undervisning senere, trolig i løpet av mandag 11. mai. Timeplanen vil bli endret.